free download 78 travel guides written by experts

De Sarbatori, Walmark Romania a investit peste 40.000 de euro

în proiecte de responsabilitate socială

Walmark România s-a implicat, la sfârşitul acestui an, în mai multe acţiuni umanitare destinate copiilor, în care a investit peste 40.000 de euro. În luna decembrie, Walmark a început renovarea şi modernizarea mai multor saloane ale Spitalului pentru copii Marie Curie. Acţiunea are ca scop aducerea acestor saloane la standarde europene.

 “An de an, Walmark se implică în viaţa comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea, participând la programe de îmbunătăţire a calităţii vieţii. De data aceasta, ne-am îndreptat atenţia în mod special asupra copiilor, pentru că sănătatea lor este cel mai frumos cadou de Sărbători”, declară Horia Vâlcu, director general Walmark România. Pentru Sărbătorile de iarnă, Walmark a sprijinit Crucea Roşie din România cu 3.000 de flacoane de Minimarţieni Imunactiv, dintre care 2.400 au fost distribuite în judeţele defavorizate din Moldova (Bacău, Botoşani, Iaşi, Vaslui).

De asemenea, Walmark s-a alăturat Fundaţiei Luciana, în desfăşurarea programului "Sărbătorile de iarnă 2007", realizat în perioada 15 decembrie 2007 – 7 ianuarie 2008. Walmark a donat 500 de flacoane de Minimarţieni Imunactiv acestei organizaţii umanitare, care sprijină persoanele în dificultate, printre care copiii cu dizabilităţi sau aflaţi în prag de abandon şcolar.

Alte 300 de flacoane de Minimarţieni Imunactiv au fost donate către Atletic Club Iacris Bucureşti, o asociaţie sportivă care are ca scop îndrumarea copiilor către un mod de viaţă sănătos şi atragerea atenţiei copiilor şi părinţilor asupra beneficiilor sportului. Prin această donaţie, Walmark a participat la programul "Copilul şi Părintele", desfăşurat de Clubul Iacris.

Bucuresti, 20.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *