metalshow

Camera povestilor de dragoste

Asteptata cu sufletul la gura de mi de telespectatori, emisiunea “Din Dragoste” revine la Antena 1, din 6 februarie, ora 20.30, cu cel de-al 12-lea sezon.

Desi toata echipa emisiunii “Din Dragoste” s-a aflat in vacanta, romanii nu si-au luat “liber” de la iubire, dovada fiind numarul foarte mare de scrisori venite pe adresa emisiunii.

“Desi suntem obisnuiti sa primim mii de scrisori si mesaje  de dragoste din toata tara, dupa aceasta vacanta, cand ne-am intors la munca, ne astepta o surpriza de ..proportii, si la figurat si la propriu! ” povesteste Mircea Radu, prezentatorul emisiunii.

“In timpul vacantei, postasul adusese atat de multe scrisori pe adresa emisiunii, incat n-au mai avut loc in spatiul emisiunii “Din Dragoste” si au fost depozitate temporar, pana la intoarcerea noastra, prin alte birouri, departamente ale Antenei 1”, continua acesta. “Asa incat, primul lucru pe care l-am facut la intoarcere, a fost sa ne marim spatiul cu inca un birou, in care sa aducem toata corespondenta, scrisori care vor fi citite de redactorii emisiunii. Noi am numit acest spatiu “camera povestilor de dragoste”….e incredibil de emotionant sa vezi o camera plina dar de scrisori, de poze de indragostiti, de familie, de nunta…o camera cu cele mai  frumoase povesti de dragoste” marturiseste Mircea Radu.

Prima editie din acest sezon aduce  o poveste speciala, o reeditare a unui caz de anul trecut. Atunci echipa “Din Dragoste”, emotionata de scrisoarea unei tinere, Raluca, i-a cautat timp de un an tatal, din pacate, fara a-l gasi.. Tatal si-a parasit familia in urma cu patru ani si de atunci nimeni nu stie nimic de el. Cum a reusit Raluca sa faca fata abandonului parintesc, saraciei, cum a cersit si mancat din tomberoane, batut la usi care nu se deschideau-totul pentru a-si ajuta familia-in special pe Alexandra, sora ei bolnava-aflati urmarind prima editie “Din Dragoste” din 2007, difuzata la Antena 1 de la ora 20. 30.  

Bucuresti, 5.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *