metalshow

Calatorii culinare cu TV Paprika

Putem să ne îmbunătăţim meniul zilnic urmărindu-i la Tv Paprika pe câțiva dintre bucătarii renumiți, care ne invită alături de ei pe diferite meleaguri ale lumii. Vom descoperi şi învăţa cum putem folosi informațiile culturale, istorice dar mai ales gastronomice, din aceste expediții culinare.

Cele mai bune emisiuni culinare, cele mai noi seriale de gastronomie, cei mai apreciaţi bucătari, doar la Tv Paprika!


O aventură culinară în Malaysia (John Torode’s Malaysian Adventure)

Premiera: 18 Aprilie- de luni până vineri la ora 23:00

Reluare: ziua următoare la ora 19:00

În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică a ţării. În călătoria sa, Torode găteşte cu bucătarii locali, se întâlneşte cu proprietarii unor restaurante populare, vizitează vâltoarea colorată a pieţelor nocturne şi descoperă rădăcinile istorice şi culturale ale gastronomiei malaieze. Bazându-se pe intuiţia lui John, prin acest serial şi telespectatorii se vor bucura de o adevărată expediţie culinară! Întors acasă, din amintirile adunate de-a lungul călătoriei pline de inspiraţie, apreciatul bucătar regândeşte bucatele malaieze gustoase, pe care le pot încerca şi telespectatorii cu ajutorul reţetelor prezentate.

Mâncare stradală din Asia, cu Luke Nguyen (Luke Nguyen’s Street Food Asia)

Premiera: 18 Aprilie- de luni până vineri la ora 23:30

Reluare: ziua următoare la ora 19:30

În noul său serial, Luke porneşte într-o expediţie culinară pe străzile asiatice începând de la Saigonul din Vietnam, oraşul Bangkok din Thailanda şi Kuala Lumpur din Malaezia, până în Jakarta din Indonezia. În numeroase ţări, mâncarea stradală (street food) înseamnă principala masă, proprietarii birturilor familiale preparându-şi mâncărurile într-o formă neschimbată de mai multe generaţii. Luke se alătură vânzătorilor locali în timp ce aceştia vânează după ingrediente, pregătesc reţete şi îşi instalează tarabele stradale cu mâncare.

Bocuse d’Or – Lyon

Premiera: 22 Aprilie, ora 10:30

În Bocuse d’Or – Lyon, vom prezenta dificultăţile din perioada pregătirilor, tensiunea competiţiei, dezamăgirile şi bucuriile deopotrivă. Într-adevăr, orice probă mai serioasă are faze mai uşoare şi mai complicate. După competiţie, dorim să vă arătăm cum puteţi pregăti şi acasă, din ingrediente Bocuse d’Or, bucate inspirate de competiţie şi totodată simple. Tamás Széll şi Kevin Szabó ne vor prezenta, pe lângă reţete, multe sfaturi şi trucuri, iar în timpul gătitului, vom afla detalii interesante despre competiţie.

Reţete italiene în Bavaria (Bayerisch Al Dente)

Premiera: 22 Aprilie, ora 19:00

Bucătăria bavareză şi italiană – fiecare la rândul ei oferă o plăcere deosebită. Însă combinate, ele sunt o adevărată poezie! Bucătarul deţinător de stele Michelin, Alfons Schuhbeck, întotdeauna rămâne fidel bucătăriei autohtone, însă mereu caută noi oportunităţi prin care o poate perfecţiona sau completa cu rafinament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *