metalshow

„Cafeneaua lui Alex. Stefanescu”, un proiect nou initiat de Editura ALL

Cărțile sunt scrisori către prieteni, iar prietenii ne fac viața mai frumoasă

Marti, 30 septembrie, ora 18.30, vă invităm să vă împrieteniți cu literatura română și cu oamenii cărților și ai gândurilor frumoase la Cafeneaua lui Alex. Ștefănescu.

Evenimentul, găzduit de Librăria Bastilia (Piața Romană, nr.5), îi are ca invitați pe scriitorul Vlad A. Popescu, autorul cărții Viața face toți banii și pe psihologa Gigi Ghinea. Tema primei ediții: Cât e de frumoasă viața?

Invitații vor discuta despre rolul literaturii în viața noastră, despre importanța lecturii și necesitatea scrisului.

Veți putea asculta, în lectura actriței Anca Bejenaru, un fragment din cartea Viața face toți banii, apărută la Editura ALL, în colecția Strada Ficțiunii.

Alexandru Semeniuc, elev la Colegiul de Muzică „George Enescu”, va susține un moment artistic la vioară.

Iubitorii de literatură ocolesc autorii români, și nu o fac întotdeauna pe bună dreptate. De multe ori îi judecă greșit, fără a se obosi să le citească scrierile. Am vrea să stabilim un contact permanent între cititori și autorii români, care să-i facă și pe unii și pe alții să fie mai atenți la așteptările celorlalți. Mă bucur că cei la care am apelat pentru a da viață acestor evenimente au fost bucuroși de convocare. Cafeneaua lui Alex. are înainte un drum lung și mulți oameni de împrietenit – Viorel Zaicu, director editorial.

Cafeneaua lui Alex. Ștefănescu este un eveniment recomandat de Radio România Cultural și bookblog.ro.

Bucuresti, 24.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *