free download 78 travel guides written by experts

Cadoul in bani este unul din darurile preferate de Craciun in 2011

· Western Union lanseză campania „De sărbători, trimite bani în dar cu Western Union”

Cadoul în bani ca dar de Crăciun se situează în topul preferinţelor respondenţilor care au participat la un studiu global realizat de Western Union1.

Studiul arată că în acest sezon banii sunt cadoul preferat. Indiferent de valută, atracţia banilor în numerar nu se schimbă: respondenţii din toate ţările participante la studiu ar prefera să primească bani cu prilejul sărbătorilor de iarnă în locul unui cadou de aceeaşi valoare (69%). Deşi respondenţii consideră că e minunat să primeşti un cadou surpriză, mulţi declară că preferă să gândească practic şi îşi doresc să folosească aceşti bani într-un mod mai convenabil şi care să răspundă nevoilor lor.

Din acelaşi studiu reiese că una din principalele îngrijorări privind sărbătorile de Crăciun o reprezintă depăşirea bugetului alocat cumpărării de cadouri. Astfel, majoritatea celor chestionaţi au răspuns că se aşteaptă să cheltuiască mai mult decât au prevăzut pentru a găsi cadoul perfect pentru cei dragi. Aceste declaraţii se bazează pe experienţa din sezonul trecut, când peste 60% dintre cei intervievaţi au cheluit mai mult decât îşi propuseseră, datorită presiunii de a alege cadoul cel mai potrivit pentru cei apropiaţi.

„Majoritatea celor implicaţi în studiul nostru s-au declarat îngrijoraţi cu privire la cheltuielile suplimentare generate de cumpărarea cadoului perfect pentru sărbătorile de iarnă şi la timpul alocat căutării acestuia. Pe de altă parte, tot majoritari au fost şi cei care au declarat că preferă să primească daruri în bani de sărbători. Un cadou în bani este o soluţie mai simplă pentru a face ziua mai bună celor dragi şi a evita în acelaşi timp costurile neprevăzute, asociate cumpărării de cadouri online sau în magazine în perioada sărbătorilor. Poţi trimite bani şi evita aceste costuri suplimentare, asigurându-te în acelaşi timp că cei dragi primesc exact ceea ce îşi doresc.”, a declarat Claudia Marta, Senior Marketing Manager România şi Bulgaria.

Western Union pune la îndemâna celor care doresc să ofere cadouri în bani celor dragi cu prilejul sărbătorilor de iarnă un serviciu de transfer de bani la îndemână, uşor de folosit şi rapid. Pentru a comunica avantajele acestui serviciu de care se pot bucura atât cei care trimit un dar de Crăciun în bani cât şi cei care primesc darul, Western Union lansează campania „De sărbători, trimite bani în dar cu Western Union”. Campania include un spot TV, „Bani în dar”, care descrie o scenă din viaţa de familie în care bunica îşi surprinde în mod plăcut nepoata, trimiţându-i bani pentru a-şi achiziţiona cadoul preferat.

Spotul va fi difuzat în perioada 18 noiembrie 2011 – 5 ianuarie 2012, în format de 30 de secunde. Campania fost realizată de agenţia Moroch Partners şi adaptată pentru România de Doc Comm Advertising.

Cercetarea globală pe tema cadourilor de Crăciun arată că în ceea ce priveşte cumpărarea de cadouri, economisirea banilor şi dorinţa de a-i mulţumi pe cei dragi, suntem mult mai asemănători decât credeam. Western Union a comandat acest studiu pentru a susţine concursul Western Union World of Betters prin care întreabă consumatorii cum ar face lumea mai bună.

Concursul Western Union World of Betters este deschis persoanelor din România cu vârsta de peste 18 ani. Pentru a participa la concursul Western Union World of Betters, doritorii trebuie să intre pe site-ul www.worldofbetters.com şi să încarce o poveste de maximum 100 de cuvinte în care să spună cum ar folosi 1.000 de dolari pentru a face lumea un loc mai bun. Apoi, participanţii vor trebui să-şi promoveze povestea invitându-şi prietenii şi apropiaţii să o voteze pe website. Cele mai votate 500 de poveşti vor fi analizate de un juriu care va selecta 100 de idei World of Betters. Câştigătorii vor primi echivalentul a 1.000 de dolari în numerar pentru a-şi transforma ideile în realitate. Participanţii la concurs vor trebui să-şi înscrie ideile până cel târziu 15 decembrie 2011, ora 11:59:59 p.m. GMT.

Pentru mai multe informaţii despre competiţie sau pentru înscrierea în concurs, vizitaţi www.worldofbetters.com . Apăsaţi butonul « Enter » şi completaţi formularul de înregistrare, apoi urmăriţi instrucţiunile pentru a vă înscrie idea. Website-ul este disponibil în engleză, spaniolă, franceză, portugheză, iar unele pagini în rusă şi arabă. Înscrierea participanţilor în competiţie nu este condiţionată de efectuarea unui transfer de bani. Înscrierea se face în conformitate cu Regulamentul Oficial disponibil la www.worldofbetters.com.

1
Cercetarea comandată de Western Union a fost realizată de Wakefield Research, pe un eşantion reprezentativ de 4.500 de adulţi, cu vârsta de peste 18 ani, din Brazilia, Germania, India, Mexic, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, în peridoada 21 septembrie – 21 octombrie 2011.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *