Kinodiseea

CA lanseaza “Introscope 7

solutia controlului asupra aplicatiilor web

CA a anuntat disponibilitatea solutiei Introscope 7, cea mai avansata solutie pentru monitorizarea si optimizarea aplicatiilor web utilizate in procesele de afaceri. Introscope 7, avand o arhitectura flexibila, se poate mula pe cele mai complexe aplicatii web, contribuind la automatizarea inteligenta a proceselor si tranzactiilor. Introscope 7, in actuala forma, va suporta si noua solutie de administrare a aplicatiilor .NET, care urmeaza sa fie lansata in a doua parte a acestui an de catre Divizia Tehnologica Wily, din cadrul CA.

“Controlul aplicatiilor web este esential, atat pentru succesul departamentului IT, cat si pentru succesul intregii afacerii,” afirma Dick Williams, prim vicepresedinte si director general al Diviziei Tehnologice Wily, din cadrul CA. “Cu Introscope 7, organizatiile isi pot administra si optimiza aplicatiile din intregul mediu informatic – inclusiv infrastructurile eterogene si arhitecturile orientate catre servicii. Prin colaborarea cu clientii, am inclus in aceasta solutie intreaga expertiza pe care am acumulat-o in ceea ce priveste administrarea aplicatiilor, am adaugat caracteristici avansate de automatizare si analiza, alaturi de o serie de imbunatiri semnificative in ceea ce priveste usurinta utilizarii."

Introscope 7 este sursa de informatii privind modul in care ruleaza aplicatiile din intregul mediu informatic. Solutia furnizeaza un limbaj comun departamentelor implicate in procesele curente – de la management superior, operativ, administratori de sistem, pana la echipele de dezvoltare care utilizand-o pot masura gradul in care se indeplinesc tintele si criteriile de performanta. Flexibilitatea solutiei Introscope permite atat expertilor, cat si utilizatorilor nespecializati, sa utilizeze in mod eficient informatiile in vederea monitorizarii, triajului incidentelor, managementului SLA (Service Level Agreement), compliantei cu standardele Sarbanes-Oxley si ITIL, analizei trendurilor si planificarii capacitatilor.

“Aplicatiile web constituie puncte sensibile ale proceselor de business derulate de clientii nostri,” afirma Ulf Jentler, IS E-business support, Principal Financial Group. “Am investit in tehnologii, inclusiv in solutia Introscope, pentru a fi siguri ca aplicatiile web se vor derula optim si ca sunt  disponibile in orice moment.”

Viziune panoramica a aplicatiilor dintr-un singur punct

Introscope 7 ofera o combinatie optima intre vizibilitatea tranzactiilor, urmarirea in timp real a performantelor aplicatiilor si diagnosticarea proceselor.  Noile caracteristici includ:

  • Scalabilitatea arhitecturii – permite managementul centralizat, chiar si in cazul in care aplicatiile sunt implementate in medii complexe, eterogene, folosind Introscope Enterprise Managers.
  • Administrarea eficienta a clientilor – asigura succesul tranzactiilor efectuate de clienti prin integrarea avansata cu solutia Wily Customer Experience Manager.
  • Vizualizarea extinsa a datelor – accelereaza identificarea prin cautari bazate pe timpi de raspuns, volumul tranzactiilor si alte criterii de performanta.
  • Instrumentarea dinamica – permite instrumentarea si editarea parametrilor in timp real.
  • Urmarirea tranzactiilor cross-process – asigura o viziune panoramica si completa si o analiza profunda a cauzelor prin urmarirea sofisticata a tranzactiilor realizate la nivelul multiplelor JVM-uri.                            

Informatii suplimentare privind integrarea dintre tehnologiile Wily si CA pentru managementul aplicatiilor SAP, al serviciilor web si al SOA sunt disponibile la linkul: //ca.com/wily

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *