Cramele Recas relanseaza gama de vinuri “Castle Rock

sub denumirea tradiţională “Recaş”

Începând cu luna iunie a acestui an, producătorul Cramele Recaş repoziţionează pe piaţa românească una dintre principalele game ale companiei – „Castle Rock” – care devine gama tradiţională “Recaş”.

Noua gamă Recaş îşi va păstra concepul grafic, modificându-şi doar denumirea şi în acelaşi timp va fi îmbunătăţit din punct de vedere calitativ. Preţul de achiziţie al produselor rămâne neschimbat, acesta fiind comercializat la un preţ situat între 11 – 12 RON.

Gama „Castle Rock”, actualmente „Recaş”, a fost destinată până acum doi ani atât segmentului de retail cât şi celui de Ho.Re.Ca. Începând cu luna iunie a acestui an, noua gamă va fi destinată exclusiv pieţei de larg consum şi va putea fi achiziţionată din orice supermarket sau hypermarket.

„Piaţa vinurilor din România se dezvoltă şi se diversifică într-un ritm alert. Dorim ca noul produs „Recaş”, îmbunătăţit din punct de vedere calitativ, însă comercializat la acelaşi preţ accesibil, să devină tradiţia şi emblema Cramelor Recaş. Repoziţionarea în portofoliu a principalei noastre game tradiţionale, „Castle Rock” a avut loc datorită interesului crescut al consumatorilor de pe piaţa de retail pentru vinurile de calitate superioară”, a declarat Rareş Marinescu, Director de Vânzări Cramele Recaş. 

În anii precedenţi, datorită dezvoltării intensive pieţei vinurilor din România, Cramele Recaş a lansat game precum Schwaben Wein – gamă care s-a impus cu succes în retailul tradiţional şi cel modern devenind cel mai bine vândut produs al companiei, dar şi game destinate consumatorilor de vinuri cu un nivel ridicat al aşteptărilor, precum V-Drinks sau Reserva. Diferenţierea calitativă a noii game Recaş (anterior Castle Rock) faţă de Schwaben Wein, constă în cupajarea vinului din recolta 2005 cu un procent însemnat de vin maturat în butoaie de stejar din recoltele mai vechi, rezultatul fiind unul care corespunde celor mai exigente aşteptări ale consumatorilor.

Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *