free download 78 travel guides written by experts

CA a fost numit lider de piata in User Provisioning

Computer Associates, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a anuntat că detine cea mai mare cota de piata in User Provisioning in raportul Gartner, Inc ‘s "Market Share: Security Software, Worldwide, 2007" cu o cota de piata de 13,8 la sută în 2007. CA este, de asemenea, recunoscut ca un leader de piata in categoria Web Access Management, cu 28,9 la sută din piata de 624 de milioane de dolari. Solutia CA de provizionare, CA Identity Manager, gestionează ciclurile de viata ale identitatii de la crearea lor, la modificari si apoi la scoaterea din mainframe, distribuite şi medii web. CA a anunţat recent lansarea planificata pentru CA Identity Manager r12 si actualizarile semnificative aduse produsului şi care sunt proiectate pentru a ajuta la reducerea costurilor de complexitate si de implementare a management-ului de identitate, în timp ce îmbunatateste capacitatea organizatiei de a se conforma regulamentelor legale.

Organizatiile au inceput sa utilizeze CA SiteMinder Web Access Manager pentru a activa autentificarea utilizatorului si single sign-on, bazată pe politica de autorizare, identitatea federativa, de audit şi de acces la aplicatii web si portaluri printr-un sistem centralizat de control al accesului la internet.

„Piata de management al identitatii si accesului este in crestere datorita evolutiei continue a organizatiilor de la stadiul de securizare a afacerii la cel de inlesnire a proceselor de business,” a afirmat Lina Liberti, vicepresedinte al CA Security Management. "Condusa in mare masura de nevoia de respectare a conformitatii si a securitatii, aceasta piata solicita capabilitati importante pe care CA le furnizeaza atat pentru administrarea „identity lifecycle-urilor” cat si pentru a ajuta afacerile sa creasca intr-un mediu sigur.”

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *