metalshow

Invita.ro – cum sa organizezi evenimente repede si usor

Invita.ro este un website lansat in 2007 care iti ofera toate optiunile necesare pentru a organiza online evenimente publice sau private, formale sau informale. Indiferent daca este vorba de un eveniment spontan sau planuit din timp, site-ul iti pune la dispozitie o platforma de comunicare interactiva cu toti prietenii si potentialii tai invitati. El actioneaza de asemenea sub forma unei baze de date de evenimente care au loc in toata tara, in cazul in care cauti un eveniment in oras la care vrei sa-ti inviti prietenii. Invita.ro se adreseaza atat utilizatorilor individuali, cat si agentiilor care organizeaza evenimente si doresc sa le promoveze. Organizatorilor li se ofera oportunitatea sa ia legatura cu publicul sau invitatii lor, sa creeze o comunitate in jurul evenimentelor si sa primeasca feed-back de la aceasta comunitate prin intermediul review-urilor de evenimente.

Prin invita.ro, organizatorul evenimentului poate sa trimita invitatii, sa gestioneze lista de invitati, sa modifice detaliile evenimentului stiind ca invitatii sai vor fi instiintati de aceste modificari tot prin e-mail, fara sa mai fie nevoie sa-i contacteze. Fiecare utilizator invita are o pagina de profil pe care o poate completa cu informatii despre sine.

Pentru a profita de functionalitatile invita.ro totul este gratuit, e nevoie doar sa iti faci un cont. Cele doua prezentari de pe homepage iti explica in detaliu fiecare pas al procesului de organizare a evenimentului. Pe scurt, ai nevoie sa stii locul, data si adresele de mail ale invitatilor pe care vor fi trimise invitatiile. Pagina unui eveniment contine informatiile esentiale, o harta, lista de invitati si o sectiune de lasat comentarii pentru cine vrea sa faca review-uri de evenimente. Invitatii pot sa confirme sau sa respinga invitatiile, sau se pot intrece pe lista cu alti invitati la randul lor.

Cu atat mai folositor, invita.ro permite fiecarui utilizator sa-si customizeze propriul calendar cu evenimente. In acest calendar vor fi incluse atat evenimentele puse de el, cat si cele la care si-a confimat participarea.

Dragos Novac, cel care a pus bazele acestui proiect, descrie invita.ro ca un "tool excelent pentru un organizator de evenimente ce se pricepe cat de cat sa foloseasca internetul. Este un website bogat in functionalitati, intuitiv si usor de folosit de catre oricine, fiind in acelasi timp unul din cele mai complexe aplicatii web dezvoltate din Romania."

Invita.ro este o initiativa a grupului Knopad Software, care mai detine drepturile asupra site-urilor Metropotam.ro, Coolio.ro si asupra aplicatiei de mobil Urbee. In august 2008 a avut loc relansarea website-ului, fiind introduse noi functionalitati si un nou design.

Invita.ro ofera utilizatorilor urmatoarele functionalitati:
– invitatii trimise prin email
– pagina de profil
– lista de invitati gestionabila
– calendar cu evenimente personalizat
– pagina pentru fiecare eveniment in parte cu comentarii integrate (poti sa furnizezi un review de eveniment)
– rss feed pentru evenimente
– comunicare in timp real prin email a oricaror modificari facute unui eveniment
– reminder pentru invitati cu privire la eveniment
– Widget integrabil in bloguri
– blog centrat pe tematica petrecerilor cu sfaturi, povesti, concursuri

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *