free download 78 travel guides written by experts

Buzdugan si Morar au inceput noul sezon de arogante la Radio ZU

„One, two, three, Madonna vreau copii!”
 

Este cât se poate de clar ca Buzdugan şi Morar s-au întors, dar nu şi-au revenit. În a treia zi de matinal la Radio ZU cei doi au avut ca principal subiect de discuţie vizita Madonnei în România. Cum era de aşteptat, nu s-au putut abţine să nu facă haz de diva supremă.
 
Cu această ocazie Mihai şi Daniel au dat startul unui nou sezon de aroganţe. La puţin timp după ce au anunţat provocarea a apărut şi arogantul pregătit de acţiune. Pentru 400 de euro el a scris pe un cearşaf alb „Madonna, mother of my baby” şi l-a fluturat timp de un minut în faţa hotelului unde este cazată cântăreţa. În completarea mesajului de pe cearşaf, arogantul a strigat de câteva ori „one, two, three, Madonna vreau copii!”.
 
Daniel Buzdugan este o fire generoasă. Dovadă este faptul că i-a dăruit unei ascultătoare cele două bilete pe care le avea la concert. A profitat însă de ocazie şi i-a făcut o farsă tatălui fetei, un domn cu principii şi cu un vocabular foarte bogat care nu avea de gând să-şi lase fiica să meargă la un concert atât de deocheat. Atât de bogat este vocabularul lui încât nu a repetat niciuna dintre urările „de dulce” spuse pe tot parcursul farsei la adresa Madonnei. S-a lăsat înduplecat însă după ce a aflat că totul a fost doar o glumă.

Bucuresti, 26.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *