free download 78 travel guides written by experts

Highlight Kenosis in concert la Big mamou, 28 august, orele 21.30

Highlight Kenosis vor sustine un concert la Bucuresti, in clubul Big Mamou, vineri, 28 august, cu incepere de la orele 21.30.

HK incheie astfel o lunga serie de concerte sustinute in capitala in aceasta vara, acesta fiind ultimul show al trupei la Bucuresti inainte de lansarea oficiala a primului lor album, programata pentru luna octombrie.

Matei, chitarist si leader HK: “Le multumim fanilor din Bucuresti, tot mai numerosi, care ne sunt alaturi la fiecare concert si le promitem ca vom fi mereu la inaltime. Ne-am bucurat ca duminica, in Suburbia, ne-ati sustinut atat de entuziast si in numar atat de mare. Va asteptam vineri seara in Big Mamou.”

Noi concerte HK in tara vor fi anuntate in curand.

Highligh Kenosis au terminat inregistrarile la primul album, “Glowing”, la inceputul anului 2009. Ulterior, piesele au fost trimise in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul celebrului producator Teddy Moller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond. Albumul “Glowing”  va fi lansat in octombrie si poate fi ascultat pe www.highlightkenosis.com.

Highlight Kenosis au lansat pe 2 iulie videoclipul piesei “A Drop of You”, acesta fiind prezentat in premiera la MTV Romania. Piesa face parte din albumul “Glowing”, ce va fi lansat in curand.

Vizionati clipul la: //www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU

HK au sustinut de la infiintare peste 60 de concerte in toata tara si in afara si se pregatesc de lansarea unui album nou-nout produs integral in Suedia. Sute de fani le stiu piesele pe dinafara, iar la activitatea trupei se mai adauga si o intalnire de exceptie cu Glenn Hughes (ex-Deep Purple, ex-Black Sabath) de Ziua Europei, in Bulgaria. Un bilant mai mult decat spectaculos pentru cei 4 membri care aduc in HK propriile experiente muzicale si artistice.

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 15 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si  Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe/percutie.

Bucuresti, 26.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *