Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Business Standard se focuseaza pe retail

Business Standard va propune un nou proiect, FOCUS pe RETAIL, care va fi publicat incepand cu ziua de marti, 17 iunie, pana luni, 23 iunie, si care va consta intr-o serie de patru analize in formatul de print si se va incheia cu a cincea analiza postata exclusiv online pe site-ul standard.ro.

Valoarea pietei de bunuri de larg consum din Romania a fost de 41 de miliarde de euro in 2007, cifrele de afaceri ale principalilor jucatori sunt de ordinul miliardelor de euro, iar acest segment de business incepe sa fie unul dintre principalii angajatori din Romania. Scopul proiectului este de a prezenta in detaliu si pe teme aplicate intreaga piata de retail alimentar din Romania (supermarketuri, hipermarketuri, cash&carry, discount).

Prima analiza va avea ca tema “Retailul in economia romaneasca” tratand subiecte precum: cosul zilnic, obiceiuri de consum si problemele retailerilor in Romania

A doua analiza se va focusa pe: “Rezultatele financiare ale retailerilor si indicatorii de performanta” tratand subiecte precum: vanzarile pe metru patrat, vanzarile pe angajat, strategii si tendinte in acest sector de business

A treia analiza va avea ca tema “Resursele umane in retail” si se va concentra pe subiecte precum: recrutare, instruire, nivel de salarizare, fluctuatie, de la casier pana la top management.

A patra anliza se va concentra pe: “Tranzactiile facute pe piata de retail”, subiectele fiind: companii cumparate, vindute, tranzactii esuate, posibile preluari pe viitor si finantarea investitiilor de extindere.

Ultima analiza va prezenta conflictul dintre producatori si retaileri,acuzatii, reactii si posibile solutii.

Fiecare tema abordata in sectiunea Focus va fi prezentata la The Money Channel, in Business Line, intre orele 14.00-15.00, de marti pana vineri. Vineri, pe 20 iunie, Radu Soviani impreuna cu redactorii Business Standard si specialisti din domeniul retail vor prezenta concluziile saptamanii intr-o editie speciala Money Show, la ora 21:00.

Bucuresti, 16.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *