metalshow

Burlacul Bote duce fetele in Turcia

Burlacul face senzatie intr-un BMW decapotabil negru

Dupa ce a luat startul ca leader de audienta, a doua editie a show-ului „Burlacul”, difuzat de Antena 1, promite sa ii tina din nou pe telespectatori in fata micului ecran! Astfel, seara extravaganta pe care celebrul creator de moda a petrecut-o la Palatul Stirbei alaturi de 22 de domnisoare dornice sa-i ofere suficiente motive pentru a renunta la viata de burlac, este urmata de decizia lui Bote de a face o schimbare.

Celebrul burlac a condus la aeroport cele 12 fete ramase in competitie cu gandul de a le oferi o experienta de neuitat pe meleaguri straine. Destinatia aleasa a fost Turcia, o locatie exotica cu o cultura impresionanta.

In masina sa decapotabila, Bote cucereste noi teritorii

Daca la prima intalnire cu frumoasele pretendente la inima sa, Bote a venit cu un superb Ferrari rosu, la a doua intalnire, Catalin le-a intampinat pe fete tot intr-o decapotabila! Dar de data aceasta, Burlacul a condus un BMW negru de senzatie!

Odata ajunse in Antalya, fetele au fost invitate la intalnirea cu burlacul. Asa cum era de asteptat, burlacul nu a putut renunta la oportunitatea de a-si cuceri pretendentele cu o surpriza care sa puna in valoare stilul sau de viata excentic. Cadrul pe care Bote l-a ales pentru a se prezenta in fata domnisoarelor a fost o autostrada suspendata deasupra Marii Mediterane. Cum vremea in Turcia era placuta, Botezatu a ales pentru aceasta intrevedere o masina decapotabila.

Bucuresti, 13.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *