metalshow

Bucurestenii s-au inghesuit la KFC Sun Plaza ca sa manance pe saturate cu doar 10 lei

KFC Sun Plaza, care a fost inaugurat pe 25 februarie a fost vizitat in primele 4 zile de la deschidere de nu mai putin de 6.300 de clienti, care au facut comenzi de peste 200.000 de lei.

Din valoarea totala a incasarilor, jumatate s-au inregistrat in week-endul 27-28 februarie. In aceste conditii, KFC Sun Plaza este destul de aproape de recordul inregistrat in 2009 de KFC AFI Palace.Atunci in primele 4 zile de la deschidere, 7.500 de bucuresteni au ales sa manance la KFC.

KFC Sun Plaza este cel mai nou restaurant KFC si este amplasat in zona food-court de la etajul 1 al centrului comercial Sun Plaza.Restaurantul are o suprafata de 120 de metri patrati, iar pentru servirea clientilor lucreaza 25 de angajati. Pentru ca locuitorii din sudul Capitalei sa se poata bucura de produsele traditionale KFC cat mai aproape de casa, s-au investit 350.000 de euro.

Cei mai multi dintre cei care au venit la KFC Sun Plaza au fost interesati de noua oferta KFC:” Masa completa cu doar 10 lei”.Astfel, pentru doar 10 lei clientii primesc fie meniul “copane”, compus din 2 copane picante imbracate intr-o crusta aurie, o portie delicioasa de cartofi prajiti, o bautura racoritoare din gama Pepsi si o chifla pufoasa, fie meniul ‘Bonus+’ care consta in 2 bucati de Crispy Strips, 2 aripioare picante si crocante, o portie delicioasa de cartofi prajiti, o bautura din gama Pepsi si o chifla pufoasa.

Noua oferta KFC beneficiaza si de un spot de promovare pe principalele retele de televiziune din Romania.Clipul numit True Friends, este povestea amuzanta a doi prieteni care isi impart meniurile luate la oferta de la KFC, mai ales datorita pretului avantajos. Situatia se schimba insa intre ei cand vine vorba de a imparti si prietenele.

KFC are deschise la ora actuala 37 de restaurante in Romania. Dintre acestea 16 sunt in Bucuresti.

 Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *