free download 78 travel guides written by experts

Ritmuri de tango in noua premiera a Teatrului Masca

Teatrul Masca va invita joi, 4 martie, ora 20.00 la o noua premiera. Tango (Una Historia de Tango) este un spectacol de teatru-dans pasional, puternic, plin de energie, un spectacol in care performanta este pe primul loc.

 „Va invitam la Masca sa urmariti o poveste fermecatoare pe ritmurile celui mai senzual dans al tuturor timpurilor! Un spectacol in care tangoul ilustreaza jocul seductiei, rafinamentul, pasiunea, tandretea si eleganta“, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Intr-o ambianta deosebita veti putea urmari povestea eterna intre un El si o Ea ca o calatorie in timp prin cele mai importante etape ale tangoului. 

Regia si coregrafia ii apartin Ioanei Macarie, care a declarat: "Am fost inspirata in crearea acestui spectacol de actorii extraordinari care si-au deschis bratele si m-au primit in cadrul lor si inspirata de acest teatru proaspat si tanar, care se reinventeaza cu fiecare spectacol".

Expresivitatea cu care sunt interpretate rolurile reuseste sa surprinda la intensitate maxima trairile si emotiile ce se afla in centrul acestei povesti dincolo de timp si spatiu.

Prezenta coregrafilor Doina si Florin Botis in rol de interpreti completeaza  trupa de actori ai teatrului si aduc un plus de energie prin vitalitatea si prospetimea calitatii lor de miscare. Scenografa Oana Draghici a reusit sa valorifice fiecare etapa istorica si sa puna in prim plan, prin proiectie si scenografie, autenticitatea povestilor si atmosfera specifica.
Repetitia generala cu public a avut loc luni, 1 martie, cu sala plina.

Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca

Parteneri media: Smart Fm, Radio Bucuresti, Senso TV, Acasa.ro, Port.ro, PR Wave.ro, Prichindelulmeu.ro. Sapte Seri

 Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *