free download 78 travel guides written by experts

Brandient premiata cu cea mai inalta distinctie (Best of Awards) la competitia ReBrand100

Brandient a primit cel mai important premiu in branding, premiul Best of Awards la competitia internationala ReBrand100, gazduita de prestigioasa Rhode Island School of Design din Statele Unite, pentru rebrandingul Dedeman, firma romaneasca de retail destinat materialelor de constructii si amenajarilor. Juriul, compus din lideri reputati de business si design, a apreciat nu doar solutia “cainelui cu casca” din logo, ci mai ales consistenta si amploarea implementarii noii identitati in toti vectorii de brand. Procesul de rebranding Dedeman s-a desfasurat in partea a doua a anului 2007, iar cifra de afaceri a firmei a crescut cu 35% in 2008.

La aceasta editie a competitiei, Brandient a fost de asemenea premiata in categoria Merit pentru rebrandingul CEC Bank, prin care venerabila institutie romaneasca a fost pozitionata pentru un nou inceput, pastrand totodata intreaga forta a traditiei de peste 145 de ani. Rebrandingul CEC Bank a mai avut ecouri internationale, fiind apreciat de prestigiosul comentator Tony Spaeth pe website-ul www.identityworks.com, si in articolul Brand Evolution publicat de revista de business The Conference Board Review (www.tcbreview.com).

ReBrand100 aduce cea mai inalta recunoastere pentru excelenta in procesele de reconstructie de brand si redesign din lumea businessului. Juriul acestei editii a inclus personalitati ale brandingului si designului mondial cum ar fi Jane Parker—CEO Interbrand Health, Howard Belk—Co-President si Chief Creative Officer Siegel+Gale si Bruno Schmidt—Partener Metadesign Zurich.

Brandient a fost multipremiata si in editiile anterioare ReBrand100, pentru lucrarile de rebranding la Domo, Savana, TVR, Europharm si Smartree, fiind una dintre firmele de branding cu cele mai multe distinctii in acest domeniu. Toate cazurile premiate sunt publicate pe www.rebrand.com.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *