free download 78 travel guides written by experts

BPP Professional Education lanseaza programul de training online Mystudy

BPP vine in intampinarea studentilor pornind de la deviza “Revizuieste, Recapituleaza, Retesteaza”, prin noul program lansat, program care imbunatateste experienta in sala de clasa pentru calificarile ACCA si  CIMA.

 „Noul produs online de training pentru examinarile profesionale introdus de BPP, se numeste mystudy, fiind un adevarat deschizator de drumuri pentru studentii  ACCA si CIMA de pe tot mapamondul. Acestia au acum posibilitatea de a studia si recapitula pentru examinarile profesionale oriunde si oricand au acces la internet, si, pentru prima oara, pot sa parcurga programa printr-un serviciu de acest fel. Mystudy este cu mult inaintea oricarui alt produs de studiu autodidactic de pe piata, iar BPP Romania are placerea de a lua initativa pentru a-l face disponibil tuturor studentilor de aici si din toata lumea.” , spune Ronnie Smith, Business Developer al BPP Romania.

Prin construirea cursurilor online mystudy ajuta studentii sa isi insuseasca rapid si cuprinzator deprinderile de care au nevoie. Astfel timpul de studiu este folosit eficient  prin concentrarea pe temele importante in mediul de clasa, prin vizionarea ilustrarii de catre lector a felului in care se realizeaza calcule complexe, care pot fi revizuite, recapitulate si retestate ori de cate ori este nevoie.

Acest program doreste sa ajute studentii sa invete si sa promoveze cu succes examenele pentru calificarile profesionale fara a se limita table albe, sali de clasa si carti. Din acest  motiv  mystudy este dezvoltat pentru a face procesul de invatare si experienta de studiu mai dinamica si eficienta.

Mystudy ofera numeroase avantaje celor care doresc sa se pregateasca pentru obtinerea unei certificari internationale. In primul rand permite o mai buna gestionare a timpului de studiu, eliminand totodata si dificultatea intampinata de studentii ce nu au timpul necesar sa urmeze cursurile traditionale. Temele pot fi foarte usor recapitulate prin logarea online.

Continutul si felul in care este dezvoltat sistemul online de catre expertii BPP asigura o maxima acoperire a programelor de studiu afenrente calificarilor ACCA si CIMA.

 Cei 3-R, Recapituleaza, Revizuieste si Retesteaza, stau la baza sistemului mystudy continand  inregistrarile video si audio ale fiecarui subiect ale fiecarui subiect din notitele de curs dezvoltate de  BPP, astfel incat studentul sa poata fi Revizuite si Recapitula si Retesta materia ori de cate ori are nevoie. Seturile de intrebari recapitulative sunt de asemenea disponibile on-line, astfel incat studentul sa se poata reevalua iar si iar intr-o interfata simpla si usor de utilizat.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *