free download 78 travel guides written by experts

Spectacolul vietii lui Florin Piersic la 50 de ani de cariera

Pe 23 martie la Sala Palatului – “Hoinarind printre amintiri”:

"Să nu uitaţi că există un actor în România, un om pe care îl cheamă Florin Piersic şi care o să fie nu numai prieten, ci omul care de oriunde din orice loc va răspunde prezent"  Florin Piersic.
A sosit insa vremea ca noi, spectatorii, “privitorii” dupa cum ii place sa ne numeasca, sa raspunde prezent unui spectacol unic prilejuit de aniversarea a 50 de ani de cariera ai Maestrului Florin Piersic . Dar ce-ar mai fi de spus despre o viata si despre o cariera care au fost pagini dintr-o carte deschisa inspre vietile tuturor ? Veti ramane uimiti, mai sunt milioane de secrete tainuite intr-un suflet de copil!

,,Hoinarind printre amintiri”  se va constitui intr-un lant de memorii, dar si surprize, pe care prietenii lui de suflet, nume mari din lumea muzicii, teatrului si filmului romanesc sau oameni simpli care i-au taiat calea vietii, vor sa i le daruiasca pe parcursul a 4 ore intr-un cadru fastuos pe 23 martie la Sala Palatului.

Ne referim la personalitati precum Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Draga Olteanu Matei, Nae Lazarescu, Vasile Murariu,  Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitaneascu, Jean Constantin, Dorel Visan, Emilia Popescu, Corina Chiriac, Nicolae Caragea, Fantasy Band,  Dumitru Farcas, Monica Anghel, Ovidiu Komornic, OK Band, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Andra, Octavian Ursulescu, Szoby Czeh, Baletul  Teatrului de Revista Constantin Tanase si alte participari surpriza. Acestia, alaturi de  Mihaela Radulescu, in calitate de amfitrion, il vor purta pe actor printre zeci de povesti minunate desprinse chiar din magnifica sa viata.

“Agentia Vreau Bilet organizeaza aceasta aniversare grandioasa in semn de omagiu pentru jumatate de secol in care Florin Piersic ne-a incantat cu sarmul si talentul sau deosebit. Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care au dorit sa-l sarbatoreasca pe maestru, si totodata sa ne cerem scuze daca, din pricina timpului limitat,  am omis persoane dragi, care ar fi trebuit sa fie prezente la randul lor in cadrul spectacolului.  Speram insa ca Florin Piersic sa fie la fel de emotionat de aceasta surpriza la fel de mult cum a facut-o si el cu noi inca de la inceputul impresionantei sale cariere.”, mentioneaza Pepino Popescu, presedintele agentiei Vreau Bilet.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *