free download 78 travel guides written by experts

BPP Professional Education, accesibilitate si diversitate pe online

Incepand cu luna aprilie, BPP Professional Education pune la dispozitia studentilor care au aplicat pentru o forma de acreditare profesionala, o platforma online de comunicare completa, pe care pot fi parcurse cursurile ACCA, ACA, CIMA si ICAEW.

Platforma online ofera posibilitatea parcurgerii cursurilor in vederea pregatirii pentru sustinerea examenelor aferente acestor calificari profesionale in conditii de inalt profesionalism beneficiind de toate instrumentele pentru studiul individual si de asistenta trainerilor 24 din 24. cursurile online pot fi accesate cu usurinta, fiind necesara o simpla conexiune la internet, iar prezenta pe platorma este practic nelimitata pana la data sustinerii examenelor. Pachetul de studiu online este sustinut si de setul complet de materiale de studiu in format fizic.

“Suntem bucurosi sa vedem ca sistemul nostru de studiu online a fost primit atat de bine de piata locala, fiind introdus numai de la inceputul acestui an. Credem cu tarie in personalizarea serviciilor noastre in conformitate cu necesitatile pietei si evolutia tehnoligiei, motiv pentru care am decis ca e momentul sa adicem pe piata din Romania aceasta platforma unica de studiu online, oferind astfel o optiune de studiu in plus.”, declara reprezentantii BPP Professional Education Romania.

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *