Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Boem Club lanseaza la Scoala de Vara 2012

Lectiile de Muzica de camera

Pe data de 23 iunie, odata cu inceperea cursurilor Scolii de Vara 2012, Boem Club include pe grila programelor sale educationale lectiile de muzica de camera, fiind astfel singura scoala privata de muzica la care cursantii au posibilitatea de a efectua acest tip de lectii.

Cursurile se adreseaza in egala masura copiilor si adultilor, atat cursantilor Boem Club (de la sectia canto si celor care canta la un instrument) cat si celor care nu frecventeaza cursurile de muzica individuale ale Boem Club, insa pot canta din voce sau la un instrument.

Durata unei lectii de muzica de camera este de 50 de minute, iar pretul/lectie/persoana este de 30 lei pentru cursantii care urmeaza si lectii de muzica individuale in cadrul Boem Club si 40 lei/lectie/persoana pentru cursantii care frecventeaza doar cursurile de Muzica de camera la Boem Club.

Aceste lectii sunt un proces firesc de dezvoltare a cursurilor Scolii de Muzica Boem Club, intrucat in cadrul scolii exista deja cursanti numerosi care pot si doresc sa isi intregeasca educatia muzicala prin intermediul unor astfel de cursuri de grup.

Avantajele cursurilor de muzica de camera sunt acelea ca vin in completarea cunostintelor dobandite de catre cursanti la lectiile de muzica individuale, dezvoltand abilitatile muzicale ale acestora de a se integra din punct de vedere muzical intr-un ansamblu si de a canta impreuna cu altii, piese diverse. Totodata, prin intermediul cursurilor de muzica de camera, interpretarea muzicala devine pentru cei care participa la aceste lectii un proces participativ de grup, dezvoltandu-le semnificativ atentia dar si simtul ritmic si intonatia , in vederea sincronizarii si a interpetarii unitare a pieselor.

Daca la lectiile de muzica individuale atat atentia profesorului cat si a cursantului se concentreaza asupra interpretarii corecte si coerente a fiecarui cursant in parte, lectiile de muzica de camera adauga cursurilor individuale placerea de a canta in grup cu toate provocarile si satisfactiile interpretarii intr-un duo, trio, cvartet, sau intr-o alta formatie.

"Suntem mandri ca la nici trei ani de la deschiderea scolii de muzica putem oferi cursantilor nostri, pe langa cursurile de muzica individuale (canto, vioara, violoncel, chitara, pian), si lectii de grup, care constau la acest moment in lectii de educatie muzicala pentru prescolari, teoria si istoria muzicii pentru toate varstele, cor de copii, la care, incepand din 23 iunie, se vor adauga si lectiile de muzica de camera”, spune Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

Inscrierea la lectiile de muzica de camera se poate face de luni pana duminica in intervalul 10:00-20:00, incepand cu data de 18 iunie, trimitand un email pe office@boemclub.ro sau apeland 0760.689.422.

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *