free download 78 travel guides written by experts

BoConcept Romania a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de

,7 milioane de euro si va deschide pana in 2009 inca trei magazine

Retailerul de mobilier BoConcept a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 1,7 milioane de euro, iar pentru 2008 estimeaza ca aceasta va urca pana la valoarea de 3 milioane de euro. Pana la sfarsitul anului 2009, compania va deschide inca trei reprezentante in orasele Brasov, Iasi si Sibiu, in urma unei investitii totale de aproximativ 1,5 milioane euro. Pentru a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor sai, in luna martie a acestui an, in urma unei investitii de 30.000 euro, retailerul de mobilier a pus in functiune softul AXAPTA, aplicatie de contabilitate si gestiune comerciala, ce permite printre altele rezervarea comenzilor de mobilier direct in stocul furnizorului, putand astfel confirma pe loc termenul de livrare a mobilierului sau decoratiunilor comandate.

La sfarsitul lunii august, va fi lansata noua colectie 2008/2009, ce aduce in prim plan    tendinte inovatoare in combinarea nuantelor de furnir, stofe si piele. Noua colectie cuprinde modele noi de canapele, paturi si sisteme de perete si o colectie de decoratiuni ce se armonizeaza perfect cu noile forme propuse.

Primul magazin BoConcept din România s-a deschis in 2006 în Complexul Comercial Feeria, cea mai mare zonă cu spaţii comerciale pentru retailul de mobilă, investiţia iniţială ridicându-se la suma  de 400.000 de Euro.

BoConcept oferă servicii de calitate şi consultanţă în decorarea locuinţei, prin echipa de designeri ce este mereu la dispoziţia clienţilor săi. De asemenea, clienţii BoConcept au posibilitatea de a-şi amenaja singuri locuinţa folosind software-ul Furnish, ce poate fi descărcat de pe pagina web www.boconcept.ro. Acesta permite o decorare inovativă a locuinţei prin crearea de piese de mobilier personalizate, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a alege culoarea furnirului, textura materialelor şi modulul necesar. La final, după ce au fost alese toate piesele, în 3D, se poate vizualiza cum va arăta locuinţa astfel amenajată. Softul oferă şi un cost estimativ al amenajării. Serviciile oferite de BoConcept sunt unice în România.

Bucuresti, 10.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *