free download 78 travel guides written by experts

Re:ply lanseaza campania corporate Westhouse Group

Agentia de comunicare Re:ply a demarat campania de comunicare corporate pentru compania de real estate Westhouse Group.

„Ne bucuram ca Westhouse ne ofera prilejul sa privim din nou spre piata de real estate. Re:ply a realizat, de-a lungul timpului, numeroase proiecte de corporate & brand identity pentru diferiti dezvoltatori imobiliari si intotdeauna e o provocare sa gasim noi directii de comunicare pe acest sector”, declara Ana Maria Marinescu, Account Manager Re:ply. „Proiectele noastre imobiliare sunt gandite ca niste ansambluri care contin mai mult decat spatiile de locuit propriu-zise. Re:ply a inteles modul nostru de a privi lucrurile, astfel ca acum ne aflam la a doua colaborare cu ei, dupa campania de produs pentru proiectele Central Apartments si Corallia Residence din Constanta”, declara Nicoleta Radu, Commercial Business Director Westhouse Group.

Solutia propusa de Re:ply pentru campania corporate consta dintr-o abordare creativa a sloganului companiei, „Developing Communities”. Westhouse Group construieste mai mult decat locuinte, ea dezvolta un nou stil de viata: cartierele rezidentiale beneficiaza de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii – spatii de socializare, care duc la inchegarea unor comunitati.

Campania de comunicare corporate a debutat pe 10 martie si se desfasoara la nivel national, fiind implementata printr-un mix de media ce cuprinde ad-uri de presa si web bannere.

Campania de produs, realizata tot de Re:ply, se deruleaza in paralel cu campania corporate, dar la nivel local, si promoveaza primele proiecte imobiliare ce vor fi finalizate de Westhouse Group: Central Apartments si Corallia Residence din judetul Constanta. Mix-ul de media cuprinde ad-uri de presa, spoturi radio si outdoor.

Pentru implementarea campaniilor, Re:ply a lucrat, pe partea de media buying si planning, cu agentia Media Investment.

Echipa Re:ply care lucreaza la acest proiect este formata din: Ana Maria Marinescu (Account Manager), Alexandra Dobondi (Copywriter), Solène Cesbron (Art Director), Andrei Radu (Foto editor), Diana Capatina si Iulian Puiu (Creative Directors). Din partea Westhouse Group, echipa implicata in acest proiect este formata din Nicoleta Radu (Commercial Business Director) si Lucian Pavel (Marketing Coordinator).

Bucuresti, 10.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *