free download 78 travel guides written by experts

BNP Paribas Real Estate isi extinde acoperirea geografica in tarile din Balcani

BNP Paribas Real Estate a anuntat incheierea a trei noi aliante in Albania, Bulgaria si Serbia prin compania Danos & Associates, cu care BNP Paribas Real Estate are deja un parteneriat in Grecia si Cipru, incheiat in mai 2008.
 
Primele servicii furnizate vor fi tranzactii si evaluari de proprietati comerciale (90%) si servicii pe segmentul rezidential (10%).

Henri Faure, Deputy Managing Director al BNP Paribas Real Estate, comenteaza: “Strategia noastra de dezvoltare la nivel international are la baza dorinta de a raspunde cat mai bine asteptarilor clientilor nostri. Dorim sa fructificam noile oportunitati de business de pe pietele emergente ca Albania, Bulgaria si Serbia. Gratie parteneriatului productiv cu Danos & Associates, un jucator important pe pietele imobiliare locale, suntem convinsi de nivelul ridicat al serviciilor pe care le vom oferi clientilor nostri prin intermediul acestor trei noi aliante.”

Toate echipele locale din Albania, Bulgaria si Serbia corespund standardelor BNP Paribas Real Estate din punct de vedere al experientei si cunostintelor despre piata locala. Totodata, Danos & Associates este o companie – pionier in dezvoltarea si aplicarea pe pietele respective a prevederilor RICS*. Astfel acestia demonstreaza respectul pentru aceste standarde profesionale riguroase, recunoscute la nivel international si angajamentul pentru un nivel inalt de profesionalism in relatia cu clientii, in avantajul acestora.

Panos Danos, Managing Director al companiei Danos & Associates, precizeaza: ‘Suntem prezenti de multa vreme, in mod activ, pe pietele din Albania, Bulgaria si Serbia, ocupandu-ne de afacerile clientilor nostri din Grecia si Cipru in tarile respective. Cu ajutorul acestor aliante, scopul nostru este sa devenim liderul pietei imobiliare din Balcani si sa ne extindem gama de servicii furnizate atat clientilor francezi si internationali ai BNP Paribas Real Estate, cat si companiilor locale.’

Prin aceste noi aliante BNP Paribas Real Estate isi extinde prezenta internationala in 29 de tari (14 birouri directe si 15 aliante) si isi completeaza acoperirea la nivel european.

*Royal Institution of Chartered Surveyors.

Bucuresti, 23.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *