Shadow

Blue, aplicația de ride-hailing dezvoltată de Autonom, intră pe piața călătoriilor urbane după o investiție de 5 milioane de euro

Blue, brandul românesc, parte din cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, Autonom, intră pe piața de ride hailing din București începând de astăzi, 21 noiembrie.

În urma unei investiții de peste 5 milioane de Euro, Blue va pune inițial la dispoziție o flotă de 100 autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y pentru deplasări prietenoase cu mediul în zona metropolitană București. Astfel, clienții Blue vor putea găsi o mașina electrică Tesla disponibilă într-un timp scurt și la un cost rezonabil pentru deplasări în oraș sau către aeroport.

Blue aplicația de ride-hailing dezvoltată de Autonom
Blue Car Romania – photot @XmediaStudio

“Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue își propune să ofere clienților liniște, siguranță și confort, printr-o soluție adaptată cerințelor publicului, dar și nevoilor orașului.

Blue va face accesibile călătoriile cu mașini electrice de înaltă calitate, atât pentru persoane individuale, cât și pentru companii. Pentru anul viitor ne propunem să ajungem la 200 de autovehicule Tesla care să reducă emisiile de CO2 din București cu cel puțin 834 de tone”, a declarat Andrei Stancu, CEO Blue Technology.

Blue poate fi o soluție foarte utilă și pentru companii, care au acum la dispoziție o platformă business pentru călătorii de afaceri cu 0 emisii și cu birocrație minima, printr-o singură factură centralizată.

“Suntem bucuroși să anunțăm lansarea acestui nou serviciu, el fiind rezultatul direct al cererilor repetate venite de la clienți, dar și a inițiativei antreprenoriale a colegilor noștri. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții de transport modern și sustenabil, centrată pe standardele de calitate solicitate în piață pentru un serviciu premium, pentru a oferi o alternativă mai puțin poluantă și mai eficientă în ceea ce privește mobilitatea urbană.” a declarat Dan Ștefan, co-fondator Autonom Group.
Serviciul va fi disponibil pentru publicul din București începând de astăzi, 21 noiembrie, iar aplicația mobilă poate fi descărcată din App Store, accesând link-ul: https://shorturl.at/qtOS5 ori Google Play, disponibilă aici: https://shorturl.at/hpB78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *