cleaning show 2021

BitDefender ofera utilizatorilor in editii gratuite cele mai populare solutii de securitate

Sunt disponibile acum BitDefender Free Edition, Anti-Phishing şi Chat Encryption

BitDefender® anunţă disponibilitatea celor mai populare soluţii de securitate sub forma unor ediţii gratuite. Printre acestea se numără BitDefender Free Edition, BitDefender Anti-Phishing Free Edition şi BitDefender Chat Encryption. BitDefender Free Edition foloseşte aceleaşi motoare de căutare antivirus certificate ca şi celelalte produse BitDefender şi reprezintă cea mai eficientă modalitate de scanare şi de dezinfectare a istemului. Printre caracteristicile şi beneficiile acestui produs se numără:
– Scanarea şi dezinfectarea sistemului – motoarele de scanare puternice asigură detecţia şi îndepărtarea tuturor viruşilor aflaţi în circulatie, ori de câte ori aveţi nevoie.
– Scanare programată – Puteţi programa verificarea sistemului în orice moment, periodic, fără nicio altă intervenţie, în timpul în care nu folosiţi calculatorul.
– Scanare imediată – Cu doar un clic dreapta vă puteţi verifica fişierele şi directoarele stocate în sistem.
– Carantină – Aveţi posibilitatea de a izola fişierele infectate în carantină şi să le trimiteţi pentru o analiză completă către laboratorul BitDefender.
– Fişiere de raport – Când lansaţi o scanare puteţi alege să creaţi fişiere de raport în care să vedeţi statisticile întregului proces.

BitDefender Free Edition este un scanner antivirus la cerere care asigură o protecţie de baza împotriva viruşilor şi a altor tipuri de malware. Este recomandat să fie folosit în cazul refacerii sistemului sau pentru detectarea unor probleme. În cazul în care sunteţi permanent conectat la Internet, vă sfătuim să folosiţi totuşi o soluţie antivirus mai complexă, precum BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009 sau BitDefender Total Security 2009.

„BitDefender Free Edition este recomandat tuturor utilizatorilor care au nevoie de o soluţie rapidă de scanare şi dezinfectare a sistemului, chiar dacă dispun de o soluţie antimalware”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. „Multe dintre programele antimalware existente în prezent nu ţin pasul cu volumul crescut şi diversitatea ameninţărilor aflate în circulaţie. Din acest motiv, un număr mare de sisteme se infectează – în ciuda folosirii permanente a unei soluţii de securitate – fără ca utilizatorul să-şi dea seama. BitDefender Free Edition vă permite să testaţi şi să vă asiguraţi de eficienţa soluţiei dumneavoastră de securitate folosind gratuit tehnologia proactivă antimalware BitDefender.”

BitDefender Anti-Phishing Free Edition oferă protecţie la nivel de browser împotriva atacurilor de phishing prin blocarea accesului la site-urile maliţioase, utilizate în sustragerea informaţiilor despre cardurile utilizatorilor şi a altor elemente personale de identificare. Acest instrument este compatibil cu Microsoft Internet Explorer şi Mozilla Firefox.

BitDefender Chat Encryption permite utilizatorilor să comunice în mod sigur prin intermediul aplicaţiilor de mesagerie instant precum Yahoo! Messenger sau Windows Live Messenger prin criptarea conversaţiilor cu un alt sistem care foloseşte orice produs din gama de soluţii BitDefender 2009. BitDefender Chat Encryption securizează conversaţiile private printr-un simplu proces de criptare automat.

Bucuresti, 25.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *