free download 78 travel guides written by experts

BitDefender lanseaza un nou produs de securitate – TrafficLight Beta

TrafficLight este un antivirus şi scanner anti-phishing cu acţiune în timp real, care semnalează nivelul de siguranţă al paginilor web

BitDefender®, liderul pieţei locale de securitate, lansează TrafficLight Beta, antivirus şi scaner anti-phishing care acţionează în timp real, cu scopul de a oferi siguranţă la navigarea online. Spre deosebire de majoritatea soluţiilor de securitate, TrafficLight nu este un toolbar şi nu se bazează pe faptul că utilizatorii însemnează paginile vizitate.

TrafficLight este o aplicaţie independentă de motorul de căutare, care filtrează traficul web şi „comunică” prin intermediul simbolurilor specifice unui semafor, inserate în paginile vizitate pentru a semnala nivelul de siguranţă al anumitor URL-uri. TrafficLight nu obturează vizibilitarea pe site-uri – interfaţa programului poate fi vizualizată printr-un simplu click; neaccesată, aceasta stă ascunsă.

TrafficLight foloseşte motoarele de scanare BitDefender pentru a analiza şi evalua fiecare pagină şi link accesate şi blochează conţinutul nesigur înainte de a ajunge în browser-ul folosit de utilizator – oricare ar fi acesta.

"Cu TrafficLight, BitDefender câştigă o victorie importantă în ceea ce priveşte securitatea rezultatelor oferite de motoarele de căutare”, a declarat Bogdan Dumitru, CTO al BitDefender. „Conţinutul încărcat şi redat în browser nu este întotdeauna sigur şi s-ar putea să fie prea târziu să mai faci ceva atunci când ai accesat deja o pagină cu infecţii; în acelaşi timp, reputaţia unui site nu reprezintă un reper de securitate. De aceea, cu TrafficLight, BitDefender abordează proactiv problema siguranţei motoarelor de căutare”, a continuat acesta.

BitDefender pune la dispoziţie gratuit varianta Beta a TrafficLight, începând de astăzi, la adresa: //trafficlight.bitdefender.com

De asemenea, BitDefender a lansat o versiune a TrafficLight ca extensie a browser-ului Google Chrome, pentru cei care folosesc platforma Linux sau Mac OS X. Extensia e disponibilă pe site-ul de extensii al Google Chrome.

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.

Bucuresti, 23.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *