metalshow

BitDefender isi dubleaza vanzarile

trimestru după trimestru în SUA

BitDefender, divizia de securitate a datelor a SOFTWIN, anunţă depăşirea numărului de 300 de distribuitori din SUA şi dublarea volumului de vânzări pe fiecare dintre cele 3 trimestre ale anului 2006. Conform previziunilor, BitDefender va încheia anul cu o absobţie de piaţă în SUA de circa 10 milioane USD.

Filiala nord-americană a BitDefender a semnat în acest an 134 de noi parteneriate în zona distribuţiei şi a dublat numărul de angajaţi ai biroului din Florida. De la începutul anului până acum, BitDefender a lansat 9 produse noi pe piaţa nord-americană, primind numeroase premii şi fiind apreciate de presa de specialitate şi de analiştii independenţi din industrie.

“În timp ce marii producători de software continuă să se lupte între ei, BitDefender oferă consumatorilor şi companiilor cea mai bună tehnologie de protecţie disponibilă. Am lansat şi în SUA generaţia 10 de produse, cu un impact deosebit în rândul utilizatorilor, fapt ce ne conferă certitudinea menţinerii acestui ritm rapid de creştere”, a declarat Eric Lewis, director general al biroului BitDefender din Statele Unite.

BitDefender continuă să primească recunoaştere la nivel internaţional, atât de la reprezentanţii presei de specialitate, cât şi de la cei ai institutelor de cercetare independente din domeniu. Pe lângă titlul de “Best Buy” primit de la PC World SUA, BitDefender a fost declarat de Business Week drept unealta antivirus care rivalizează Symantec şi McAfee, liderii pieţei. BitDefender a fost nominalizat între cele mai interesante 100 de companii europene pentru investitori, de către revista americana Red Hering şi între primele 100 de produse IT din lume de către laboratoarele IDG SUA.
Produsele româneşti au primit certificările Virus Bulletin 100% şi West Coast Labs din Marea Britanie, precum şi cele mai mari note de către Advanced+ AV-Comparatives, organizaţie de testare independentă din Austria.

În fine, pentru a-şi demonstra şi susţine creşterea, BitDefender a semnat un parteneriat de distribuţie în SUA cu TechData, cel mai mare distribuitor de tehnologie pentru companiile medii de pe piaţa americană. Parteneriatul permite accesul BitDefender la imensa reţea de distribuţie Tech Data pe întreg teritoriul Statelor Unite constând în peste 90.000 de companii.

 “Succesul nostru vine din faptul că putem să protejăm mai eficient decât produsele competiţiei. Clienţii sunt din ce în ce mai interesaţi să folosească soluţii de securitate complete, pe principiul <mai multă valoare la acelaşi preţ>. Din acest motiv, am integrat noi module de protecţie în produsele noastre: antispyware, antirootkit, antiphishing, antispam. Aceste tehnologii sunt pe măsura aşteptărilor pieţei”, a încheiat Eric Lewis.

Florida, 2.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *