metalshow

RFID functioneaza in Romania

Logicode S.A. a dotat laboratorul de testare şi dezvoltare RFID din cadrul GS1 Romania cu echipamente RFID Intermec într-o suită de trei aplicaţii.

Creat în acelaşi concept cu laboratorul GS1 Spania, laboratorul din Romania îşi propune să prezinte membrilor GS1 trei modele de aplicaţii RFID:

RFID Conveior – o aplicaţie care permite scanarea pe un conveior (bandă rulantă) a cutiilor colective  etichetate RFID. Aplicaţia este folosită preponderent pentru urmărirea producţiei pe flux.

RFID Poarta de încărcare – este o aplicaţie care scanează componenţa unui palet/cărucior încărcat cu cutii etichetate RFID, la trecerea prin poarta de încărcare. Aplicaţia este dedicată în special depozitelor mari şi foarte mari.

RFID Maşina de înfoliere – este aplicaţia care permite scanarea automată a tuturor produselor etichetate RFID şi aflate într-un palet, în momentul înfolierii lui.

Tehnologia RFID permite ca numeroase procese logistice să fie automatizate şi să lucreze simultan oferind, de exemplu, o evidenţă clară a stocurilor în orice moment şi astfel, posibilitatea unei mai bune planificări a producţiei/distribuţiei în baza comenzilor corelate cu livrări corecte cantitativ.

Bucuresti, 2.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *