Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bilantul partial ZorileStore.ro pentru Black Friday 2015

Campania „Eclipsa totala de preturi" se deruleaza pana duminica, 22 noiembrie.

Asa cum si-a obisnuit clientii, ZorileStore s-a mentinut in tendintele mondiale de Black Friday si a venit in intampinarea publicului cu oferte tentante. Pantofi de alergat PUMA pentru bărbaţi XENON TR SL (//www.zorilestore.ro/pantofi-de-alergat-barbati-puma-xenon-tr-sl-m-185765_02) au fost cei mai populari in randul comenzilor, urmati indeaproape de pantofii sport PEPE JEANS pentru barbati TINKER (//www.zorilestore.ro/pantofi-sport-barbati-pepe-jeans-tinker-m-pms30148_859).

Cel mai scump produs comandat a fost geaca NORTHLAND pentru barbati CLIVE KAPUZENJACKE, redusa de la 949.90 la 559.90 lei (//www.zorilestore.ro/geaca-barbati-northland-clive-kapuzenjacke-m-07383_1), iar pe lista celor mai populare categorii de produse s-au regasit incaltamintea de sezon, cea sport si imbracamintea de sezon.

Varful de trafic s-a inregistrat la putin timp dupa miezul noptii, pe 20 noiembrie cand a debutat campania, iar vineri s-a mentinut constant inca de la primele ore ale diminetii, fiind de 10-12 ori mai ridicat ori fata de o zi normala. Din comenzile inregistrate, aproximativ 60% au provenit de pe desktop, iar restul de pe dispozitivele mobile. Raportul de plata a fost 75% cash si restul prin card.

Bucuresti, 21.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *