free download 78 travel guides written by experts

Bijuteriile Teilor stralucesc in noul magazin din Bucuresti Mall

În noul magazin de bijuterii Teilor, inaugurat zilele acestea, clienții București Mall vor regăsi o colecție rafinată de bijuterii din aur și pietre prețioase.

Bijuteriile Teilor se disting atât prin design inovator, cât și prin finisajul excepțional al pieselor. Magazinul din București Mall reunește colecții de bijuterii aur, inele de logodnă și verighete cu design autentic, unele create de nume cu tradiție în manufactura bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase: Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento.

În noua locație situată la parterul centrului comercial București Mall, designul modern, detaliile fine și nuanțele calde alese în amenajarea magazinului amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt realizate bijuteriile expuse.

Lansat în 1999, brandul românesc de bijuterii Teilor are peste 15 ani de experiență în industria metalelor și a pietrelor prețioase. Încă de la înființare, Teilor s-a axat pe calitatea produselor și a serviciilor sale, creând bjiuterii autentice și durabile, cărora publicul feminin nu le poate rezista, în vreme ce, pentru bărbați, sunt printre cele mai potrivite idei de cadouri. Elementul definitoriu al brandului se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor sunt într-o continuă evoluție, noi și imprevizibile, elegante, dar nu întotdeauna în maniera clasică.

Bucuresti, 22.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *