free download 78 travel guides written by experts

Beyonce, Stefan Banica, Brian Johnson, de la AC/DC, si Anastacia vin, sambata,

la “Te cunosc de undeva!”

Show-ul transformărilor totale continuă sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Astfel, sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, Florin Ristei va interpreta, în travesti, un cântec popular de dragoste de pe malul Dunării, transformat în Aneta Stan, Carmen Simionescu va cânta cu aplomb piesa “Super love” a lui Ștefan Bănică, iar Șerban Copoț va deveni pentru o seară o cântăreață colorată și puțin bizară ca imagine, daneza MO.

Margherita și Viorica din Clejani vor susține un show provocator și complicat, transformate în Beyonce și Bun B, Tania Popa va imita o fostă concurentă a acestui show, Andreea Bănică, iar Cezar Ouatu îl va aduce în premieră absolută la “Te cunosc de undeva!” pe celebrul contratenor Vitas. În aceeași seară, Andreea Antonescu va deveni pentru pentru câteva ore cântăreața americană Anastacia, iar Adrian Enache îl va aduce pe scena show-ului pe Brian Johnson, solistul trupei AC/DC. După ce va interpreta piesa “Nu știu”, transformat în Carmen Rădulescu, Nadir va avea parte de o mare surpriză sâmbătă seara: alături de el, pe scenă, va urca însăși… Carmen Rădulescu.

Momentul special al serii va fi susținut de Ozana Barabancea și fiul ei, Andrew, elev la Colegiul național de muzică “George Enescu”, care se vor transforma în Mahalia Jackson și Ray Charles. “L-am convins cu greu pe Andrew să urce alături de mine pe scenă. Deși este elev la “George Enescu”, n-a apucat să cânte în public niciodată”, spune jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

Care concurent va reuși cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Bucuresti, 04.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *