free download 78 travel guides written by experts

BestJobs lanseaza prima aplicatie mobila pentru angajatori

BestJobs.ro, cea mai buna platforma de recrutare din Romania, a lansat pe 4 decembrie 2013 prima aplicatie pentru dispozitive mobile destinata angajatorilor de pe piata locala a muncii ce la va permite acestora sa aiba acces oricand si de oriunde la intreaga baza de date BestJobs si sa primeasca CV-uri in timp real.

Noua aplicatie BestJobs permite listarea, filtrarea si vizualizarea joburilor, candidatilor si angajatorilor fara cel mai mic efort, de pe orice dispozitiv mobil – smartphone sau tableta – care suporta sistemele de operare Android sau iOS. De asemenea, prin intermediul aplicatiei BestJobs, angajatorii pot sa gestioneze usor CV-urile, avand optiuni de listare, filtrare si vizualizare, in timp ce candidatii pot   de acum sa isi salveze joburile de care sunt interesati si la care vor sa aplice alta data.

Mai mult, recrutorii pot sa contacteze candidatii direct din aplicatia BestJobs si au posibilitatea sa ordoneze CV-urile in foldere, in functie de nevoile personale. Dupa vizualizarea unui CV, recrutorii ii pot acorda aplicantului calificative sau pot trimite CV-ul respectiv prin e-mail, intregul proces fiind usor si intuitiv.

Aplicatia a fost lansata in cadrului celei de-a treia editii a Conferintei BestJobs, "Recrutarea in era mobila", unde s-au prezentat tactici pentru alinierea pietei muncii din Romania la standardele internationale. Astfel, sustinuta de tehnologie, recrutarea migreaza usor spre cea mai simpla si rapida solutie de gasire a noi talente, si anume prin intermediul aplicatiilor mobile.

Aplicatia BestJobs pentru candidati a fost lansata in iulie 2012, iar in octombrie anul acesta numarul aplicarilor la joburi de pe mobil sau tableta a urcat cu 85%, la aproape 160.000 de aplicari lunare. Totodata, potrivit statisticilor BestJobs, numarul aplicarilor zilnice prin intermediul unei platforme mobile se apropie cu pasi repezi de 10.000.

La ora actuala, 53% dintre romani au acces la Internet, procentajul crescand pana la 63% in mediul urban. Mai mult, conform unor statistici recente, petrecem online 18 ore pe saptamana, ceea ce ne claseaza pe locul al doilea in topul europenilor care navigheaza intens pe Internet, dupa ucrainieni. Implicarea puternica a tehnologiei in recrutarea de personal a aparut, astfel, ca o consecinta benefica, naturala, a cresterii numarului de internauti in Romania.

Aplicatia BestJobs pentru angajatori este disponibila pentru dispozitive ce suporta sistemele de operare Android sau iOS si poate fi descarcata complet gratuit din Google Play si App Store.

Bucuresti, 05.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *