Real Estate & Construction Forum

Best of „In puii mei”, duminica aceasta, de la 20.20

Află ce momente de senzaţie vei putea revedea!

Duminica aceasta, de la 20.20, cei de acasă se vor reîntâlni cu personajele lor preferate în prima ediţie best of În puii mei. Cele mai savuroase momente de comedie, cele mai memorabile sketch-uri, cele mai iubite personaje vor reveni în casele telespectatorilor Antena 1 pentru a le oferi o duminică pe cinste, ca fiecare dintre cele petrecute alături de În puii mei. Iată ce veţi vedea în prima ediţie best of a supershowului!

Campionul naţional de raliu Vali Porcişteanu, "Taurete", va juca înr-un moment savuros alături de un “copilot” aparte, Laurian, interpretat cu măiestria caracteristică de Mihai Bendeac, iar Dinescu by Bendeac va pune în scenă “Lacul Lebedelor” cu singurii dansatori disponibili, bărbaţi. La un moment dat, cei de acasă îl vor vedea pe îndrăgitul personaj defilând graţios printre ceilalţi dansatori.

Tot în această ediţie, Fernando este ceasornicar, clienţii săi alegându-se cu certuri conjugale, ceasuri distruse sau soluţii absurde, iar Vanghelie, interpretat de Bendeac, este prins în flagrant. Cât despre Momâie şi Gogâie, cei doi sunt desemnaţi să se ocupe de baia regelui Franţei, un eveniment important la Palatul Regal. Total imuni la ierarhii regale, maniere sau reguli de conduită, Momâie şi Gogâie reuşesc să scandalizeze servitorii regali.

Săptămâna aceasta, cei de acasă îi vor revedea şi pe Arthur, Maria şi Goethe care vor să plece în America. Cei trei se duc, aşadar, la o agenţie de voiaj pentru a-şi cumpara bilete, fără a şti însă în ce oraş vor să ajungă.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 04.05.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *