metalshow

Best of DisDeSeara inainte de vacanta

Ovidiu Uscat, Constantin Trofin, Eva şi DJ Tzone intră în vacanţă. Ultima ediţie DisDeSeară din acest an o veţi putea urmări vineri, pe 22 decembrie, echipa emisiunii urmând să se întoarcă la TVR 1 pe 15 ianuarie 2007, cu noi surprize şi rubrici trăsnite.

Pentru că îşi doresc să-i pomeniţi de sărbători, cei patru vă pregătesc pentru ultima întâlnire un show pe care îl veţi ţine minte! Pe 22 decembrie, veţi avea şansa de a revedea cele mai bune momente ale ediţiilor de până acum, cele mai bune trucaje, cele mai reuşite „experimente” din Laborator, cei mai haioşi invitaţi.

Şi ca să vă salveze de la dureri de burtă… de râs, Uscat şi Trofin dedică această ediţie specială şi sărbătorilor care se apropie. Invitaţi unul şi unul vor intra în platoul DisDeSeară, pentru a aduce telespectatorilor TVR 1 cele mai frumoase colinde. Mihai Trăistariu, trupa Hara, Ozana Barabancea, Benone Sinulescu cu trupa Millenium şi Eda vor face calde urări tuturor celor care doresc să-şi petreacă o oră alături de ei.

În ceea ce-i priveşte pe cei doi realizatori ai emisiunii, atât Ovidiu Uscat, cât şi Constantin Trofin susţin că „sărbătoarea Crăciunului e sfântă pentru noi. Chiar dacă nu vom avea un program deosebit, ne vom petrece aceste zile împreună cu familiile, fapt care ne va încărca bateriile pentru o nouă serie de emisiuni în direct, bazate în mare parte pe improvizaţie”, după cum mărturiseşte Ovidiu Uscat. Nu rataţi ultima întâlnire din 2006 cu cei doi protagonişti şi invitaţii lor, vineri, la TVR 1!

Bucuresti, 20.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *