free download 78 travel guides written by experts

Beatlemania la MINI United 2009

O nouă ediţie a legendarului George Harrison MINI contribuie la susţinerea unei cauze nobile.

München/Silverstone. MINI vine acum cu o interpretare complet nouă a extravagantului model MINI pe care l-a deţinut George Harrison, totul pentru a sărbători a 50-a aniversare a mărcii. Singura replică a modelului va fi înmânată soţiei fostului membru The Beatles, Olivia Harrison, cu ocazia evenimentului MINI United. Olivia va primi automobilul MINI în numele Material World Charitable Foundation, o fundaţie caritabilă care a fost înfiinţată de George Harrison în 1973. În cea de-a doua jumătate a acestui an, maşina va fi scoasă la licitaţie pentru a sprijini fundaţia.

MINI United – cel mai mare eveniment mondial al fanilor – va ava loc la Silverstone, în Marea Britanie, în perioada 22-24 mai 2009. Festivalul oferă trei zile de distracţie non-stop pentru cea mai mare comunitate de fani ai mărcii. MINI United înseamnă, printre altele, concerte, spectacole, sau curse de maşini şi oferă scena perfectă de prezentare pentru unicul exemplar al noului MINI inspirat de George Harrison.

Psihedelicul MINI al lui George într-o nouă prezentare.

În 1966, managerul trupei The Beatles, Brian Epstein, a oferit, drept cadou, câte un automobil MINI Copper S fiecărui membru "Fab Four". În dorinţa de a păstra maşina în pas cu timpul, chitaristul George Harrison şi-a pictat automobilul cu imagini psihedelice cum ar fi desene yantra (diagrame compuse din forme geometrice intersectate, folosite ca simboluri ale diferitelor aspecte ale Divinităţii în religia budhistă) şi mantra sanscrite (formulă sacră repetată în rugăciunile, meditaţiile sau incantaţiile specifice hinduismului). În 1967, acest legendar MINI a fost protagonistul filmului "Magical Mystery Tour" realizat de The Beatles. Iar acum, pentru a coincide cu această aniversare, MINI dedică o interpretare modernă a maşinii lui George chiar fostului membru al trupei care a revoluţionat muzica anilor ’60. Automobilul MINI a fost conceput în funcţie de dorinţele pe care le-a avut Olivia Harrison şi reaprinde spiritul faimosului original ce a aparţinut lui George.

"George a fost un mare fan MINI şi i-ar fi plăcut să creeze această nouă versiune. Faptul că aniversarea mărcii MINI aduce beneficii şi pentru fundaţia noastră a făcut ca realizarea acestui model să fie o colaborare şi mai plăcută, dar şi mai fructuoasă", a spus Olivia Harrison.

Replay a devenit partener MINI United.

Renumitul creator de îmbrăcăminte se alătură MINI cu ocazia celei mai recente aniversări şi are plăcerea să prezinte o colecţie de jeans cu caracter special, care va fi disponibilă exclusiv şi într-o serie limitată la standurile Replay din cadrul evenimentului MINI United. Pentru a sărbători jubileul, pantalonii jeans vor avea un ecuson rotund "50 Years of MINI" (50 de ani de MINI), cusut pe buzunarul stâng din faţă. Pe lângă aceasta, tot personalul MINI de la festival va fi îmbrăcat în jeans Replay. Anumite magazine Replay promovează evenimentul prin intermediul unor postere speciale afişate în vitrine.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *