free download 78 travel guides written by experts

Gaseste-ti perechea potrivita in 5 minute

Competitia pentru alegerea persoanei potrivite

Dragos Buhociu, un  tanar antreprenor din Bucuresti impreuna cu un partener de business, organizeaza pe data de 28 mai 2009 la Hotel Residence Cerisiers din Bucuresti un eveniment inedit in Romania, oferind oamenilor de afaceri si profesionistilor  singuri posibilitatea de a-si gasi un partener intr-un timp scurt.

“Social Quality Event reprezinta o metoda originala si unica de a cunoaste si de a interactiona cu persoane noi, avand posibilitatea de a comunica mult mai usor si de a descoperi lucruri interesante despre acestea. In ceea ce priveste costurile de participare, acestea ajung la numai 39 euro si includ rezervarea salii, coffee break, logistica si organizare, precum si diverse materiale necesare in timpul desfasurarii evenimentului”, a declarat Sanda Sava, Events Coordinator. Accesand site-ul //www.sqe.ro orice persoana interesata isi poate rezerva un loc la Social Quality Event, prin completarea unui formular si de asemenea, prin trimiterea pe e-mail, in termen de maxim 3 zile lucratoare, dovada platii facturii aferente.

Pentru evenimentul ce se va desfasura pe 28 mai 2009, intervalul de varsta al barbatilor este situat intre 25-35 de ani si al femeilor intre 22-32 de ani. Pentru participantii care nu se incadreaza in aceasta limita de varsta, se va organizeaza pe data de 4 iunie 2009 un eveniment dedicat profesionistilor cu varsta cuprinsa intre 35 – 45 de ani pentru barbati si, respectiv, 32-42 de ani pentru femei.
Acest tip de eveniment este intalnit mai ales in Statele Unite, fiind o modalitate placuta prin care mii de persoane “si-au gasit jumatatea” sau si-au facut numerosi prieteni. In anul 2005, la Universitatea din Pennsylvania a fost elaborat un studiu, in urma caruia s-a constatat ca cei care participa la un astfel de eveniment se hotarasc in ceea ce priveste un partener inca din primele 30 de secunde.

Conceptul Social Quality Event se bazeaza pe reguli simple, bine stabilite, specificate inca de la inceput: fiecare participant prezent in cadrul acestei intalniri poarta o scurta conversatie, de 5 minute, cu o persoana de sex opus. La finalul fiecarei discutii purtate, fiecare interlocutor acorda celuilalt o nota cuprinsa intre 1 si 5, conform unui formular oferit de catre organizatori. Pe tot parcursul evenimentului, toti participantii, barbati si femei, vor avea ocazia sa se cunoasca intre ei, pe rand, in cadrul unor discutii informale.

A doua zi dupa eveniment, organizatorii identifica perechile compatibile, acest lucru fiind posibil in functie de notele acordate in timpul intalnirilor din ziua precedenta.

In cazul in care un participant este interesant, in mod deosebit, de un alt participant prezent la eveniment, acesta poate solicita datele sale de contact organizatorilor, care le vor pune la dispozitie imediat ce obtin acordul ferm al acestuia.

“Social Quality Event este destinat persoanelor dornice sa intalneasca oameni interesanti intr-un mediu placut si confortabil, traind astfel o experienta speciala, deosebita”, a mentionat Sanda Sava, Events Coordinator.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *