Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR organizeaza o reuniune la varf a bancherilor din Europa Centrala

in premiera in Romania

Sub patronajul d-lui Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR si al d-lui Charles Dallara, director executiv al prestigiosului Institute of International Finance (IIF) din Washington, se va desfasura la Bucuresti, in perioada 21 – 22 iunie a.c., Reuniunea Anuala a Presedintilor Executivi (C.E.O.) ai bancilor din Europa Centrala.

Evenimentul, primul de acest gen organizat in Romania, reuneste peste 20 de bancheri de top din 10 tari, guvernatori si viceguvernatori ai unor banci centrale din regiune, reprezentanti ai autoritatilor de reglementare si ai pietei de capital, reputati analisti internationali.

Conferinta aduce in dezbatere teme de interes major privind evolutia curenta si viitoare a industriei bancare precum: problematica managementului din perspectiva gazda / oaspete in Europa Centrala si de Est, pietele in viziunea directivei UE privind instrumentele financiare, creditarea in FOREX, fuziuni si achizitii, branding.

Participantii la reuniune vor beneficia de interventiile, in calitate de keynote speakers, ale domnilor Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si Andreas Treichl, presedinte al Erste Bank Group.

Aceasta reuniune Anuala a Presedintilor Executivi din regiunea Central Europeana, foarte apreciata, asigura un mediu excelent pentru un dinamic schimb de opinii intre conducerile bancilor din regiune impreuna cu oficiali ai organismelor financiare de supraveghere si reglementare

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 14,6 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 504 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.300 si 11.000 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *