free download 78 travel guides written by experts

BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri

Comercială Romană (BCR) aduce la cunoştinţa clienţilor săi că, in noaptea de vineri 12 octombrie a.c. spre sambata 13 octombrie a.c., intre ore 01:00 a.m si 05:00 a.m., vor exista întreruperi funcţionale la nivelul sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu Carduri, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR.

Fluctuatiile disponibilitatii din reteaua de ATM, MFM, POS si carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc imbunatatiri aduse sistemului informatic BCR – imbunatatiri care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.

Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere.

Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative – Click 24 Banking BCR si Alo 24 Bankign BCR va fi disponibil conform programului de functionare – 24/7, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit.

Serviciile oferite de BCR Partener Mobil SRL prin intermediul telefonului mobil vor fi, ca de obicei, functionale 24 de ore din 24, permitand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reincarce orice cartela de mobil in retelele partnere, sa trimita bani in orice cont din Romania sau sa plateasca facturi direct de pe mobil.

Bucuresti, 12.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *