Baby Boom Show Virtual

BCR ASIGURARI inaugureaza primul Centru de Daune

BCR ASIGURARI in colaborare cu Politia Romana, a inaugurat un centru de daune situat in Calea Vitan 242, sector 3, din dorinta de simplificare a procedurii de daune in caz de accidente auto ale clientilor BCR Asigurari, dar si pentru a facilita incheierea politelor RCA si Casco.

“Centrul va avea program prelungit, iar in cadrul aceleasi structuri va functiona si o unitate de politie specializata pentru constatarea accidentelor rutiere. Misiunea acestui centru este aceea de a accelera procesul de constatare – aria de acoperire in ceea ce priveste constatarea accidentului nu mai este conditionata de sectorul in care a avut loc evenimentul (aici se vor putea adresa toti conducatorii auto implicati intr-un accident care avut loc in Bucuresti)  – si de maximizare a eficientei solutionarii daunelor auto, respectiv avizare si plata – prin prezenta personalului instruit in gestionarea dosarelor de dauna”, a declarat Mihail Tecău, presedinte al BCR Asigurari.

Investitia în acest centru este de peste 100.000 de euro.
In contextul in care pentru aria de acoperire privind constatarea nu mai exista conditionarea de sectorul in care a avut loc evenimentul, la acest centru se vor putea prezenta toti conducatorii auto implicati intr-un accident care a avut loc în Bucuresti.

Un centru de daune asigura simplificarea si reducerea la maximum a perioadei necesare derularii formalitaţilor de avizare, constatare si lichidare a daunelor auto.

Bucuresti, 7.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *