PR Summit 2021

ADVERTISING SHOW isi lanseaza forum

ADVERTISING SHOW 2007 anunta lansarea primului forum dedicat in exclusivitate reprezentantilor din domeniul productiei publicitare. Forumul poate fi accesat incepand de astazi, 07.08.2007, de pe site-ul www.advertisingshow.ro.

Organizatorii au creat acest forum din dorinta de a satisface nevoia de informare si comunicare atat pentru cei care activeaza in domeniu, cat si pentru agentiile de publicitate si companiile consumatoare de acest tip de servicii. Scopul principal al forumului este de a realiza un mediu favorabil discutiei si de a facilita interactiunea si schimbul de idei intre manageri si specialistii performanti.

Forumul are 5 sectiuni:
– Advertising Show
– GIFTS’ SHOW 2007
– Sugestii pentru organizatori
– Noutati in domeniul productiei publicitare – discutii generale
– Regulament.

Organizatorii invita specialistii in domeniu, expozantii la targ si alti factori de decizie in domeniu sa isi prezinte ideile, noutatile, controversele si problemele legate atat de industria publicitara cat si de organizarea evenimentului pe forumul ADVERTISING SHOW 2007.

ADVERTISING SHOW 2007 va avea loc in perioada 19-22 septembrie 2007 in Pavilionul Central al Complexului Expozitional ROMEXPO. Cel mai dinamic targ de productie publicitara din Romania isi propune sa prezinte comunitatii oamenilor de afaceri din domeniul productiei publicitare ultimele trenduri pe piata, inovatiile anului 2007, noi solutii pentru provocarile zilnice din cariera lor profesionala.

Bucuresti, 7.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *