bucharest tech week 2021

BCR a deschis 9 noi unitati bancare

ajungand la cota 390

Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in ultima perioada, inca 9 noi unitati bancare in judetele Galati, Tulcea, Arges, Teleorman, Braila, Alba, Harghita, Brasov si Iasi. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 390 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari din care 64 de unitati in Capitala.

Cele 9 agentii nou infiintate confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Unitatile bancare au o structura functionala moderna dedicata in special persoanelor fizice, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

“Agentia Alecu Russo”  este situata in Municipiul Tecuci, pe Str. Alecu Russo, Nr. 1, Parter. Agentia este a 2-a unitate BCR din Municipiu si a 10-a din Judetul Galati.

“Agentia Grigore Moisil”  este situata in Municipiul Tulcea, pe Str. Frasinului, Nr. 2, Bl. 2, Parter. Agentia este a 3-a unitate a bancii din Municipiul Tulcea si a 5-a din judet.

“Agentia Trivale” este situata in Municipiul Pitesti, pe Str. Libertatii (fosta Trivale), Bl. D1, Parter. Agentia este a 5-a unitate BCR din Municipiul Pitesti si a 8-a din Judetul Arges.

“Agentia Vedea”  este situata in Municipiul Alexandria, pe Str. Constantin Brancoveanu, Nr. 50, Bl. UJCC. Agentia este a 3-a unitate din Municipiu si a 7-a din Judetul Teleorman.

“Agentia Darclee”  este situata in Municipiul Braila, in Ansamblul Calarasi, Nr. 4, Bl. B2, Parter, din Calea Calarasilor Nr. 309. Agentia este a 6-a unitate a bancii din Municipiu si a 8-a din Judet.

“Agentia Apulum”  este situata in Cartierul Cetate din Municipiul Alba Iulia, pe B-dul. Victoriei, Bl. MV4, Parter. Agentia este a 3-a unitate BCR din Municipiu si a 13-a din Judetul Alba.

“Agentia Tarnava”  este situata in Cartierul Beclean din Municipiul Odorheiul Secuiesc, pe Str. Breslelor, Nr. 13-15, P/2, Bl. B4. Agentia este a 2-a unitate BCR din Municipiu si a 9-a din Judetul Harghita.

“Agentia Centrul Civic”  este situata in Municipiul Brasov, pe Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 15. Agentia este a 8-a unitate BCR din Municipiu si a 14-a din Judet.

“Agentia Palat”  este situata in Municipiul Iasi, pe Str. Palat, Nr. 1, in Complexul Comercial “Moldova Universal”. Agentia este a 5-a unitate BCR din Municipiu si a 7-a din Judet.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Bucuresti, 6.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *