Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR a acordat bonusuri de 24 milioane lei (aproape 6 milioane EUR) clientilor posesori de carduri

· Ultima transa, in valoare de 2,1 milioane lei, a fost virata utilizatorilor de carduri BCR in data de 20.02.2012
· Suma oferita utilizatorilor de carduri BCR face parte din programul de loialitate, implementat pentru a incuraja tranzactiile de plata cu cardul direct la comercianti
· Programul presupune recompensarea utilizarii cardurilor la cumparaturi in tara/strainatate/pe internet, plata facturilor de utilitati prin bancomatele BCR, incarcarea cartelelor de telefonie mobila, precum si a aplicatiei de transport RATB si Metrorex
· In anul 2011, am inregistrat o crestere de 30% din punct de vedere al numarului de tranzactii efectuate la comercianti si al volumelor rulate 

Banca Comerciala Româna (BCR) a recompensat la cu peste 2,1 milioane lei clientii care au efectuat tranzactii cu cardurile bancii in perioada 19 octombrie 2011 – 22 ianuarie 2012. Banii au fost virati in conturile clientilor pe data de 20.02.2012.

“Anul trecut am inregistrat o crestere foarte puternica a tranzactiilor cu carduri la comercianti. Scopul programului este incurajarea folosirii cardului ca mijloc de plata direct, iar rezultatele se observa in cresterea cu 30% atat a numarului cat si a volumului de tranzactii efectuate la comercianti in anul 2011 comparativ cu 2010. Avem un numar de peste 250 de clienti care au incasat bonusuri mai mari de 200 de lei, aferent perioadei ultimului trimestru din anul trecut”, a declarat Ahu Atay, director al Diviziei Carduri din cadrul BCR.

Zambet BCR este vedeta acestui trimestru, cardurile de acest tip reprezentand un procent de 20% din totalul numarului de carduri de debit recompensate. Acest fapt subliniaza gradul ridicat de utilizare al cardului de debit multifunctional emis de BCR ce ofera simultan aplicatia incorporata pentru transport in comun RATB si Metrorex, posibilitate de plata contactless si program de loialitate personalizat conform obiceiurilor de plata zilnice. Utilizand Zambet BCR clientul primeste 1% cand plateste la supermarket sau utilitatile, 2% cand cumpara haine/pantofi, 3% la cinema, restaurant, 5% bonus pentru toate reincarcarile de transport si chiar 10% daca plateste cu acesta intrarea la muzeele din Bucuresti.

“Intreaga piata de carduri din Romania si-a continuat procesul sustinut de crestere iar in 2011 am putut observa raspunsul pozitiv al clientilor BCR fata de beneficiile platii cu cardul puse la dispozitia acestora, dintre care se evidentiaza: posibilitatea de achitare a cumparaturior uzuale prin intermediul platii in Rate Egale cu Dobanda 0% utilizand cardurile de credit BCR (in cadrul retelei de comercianti parteneri BCR inrolati in program: Real, SensiBlu, Flanco, Domo, Perfect Tour, Medlife, Staer, Kika, Leonardo, Metro, clinicile Anima, F64, dealerii Vodafone Ilex si Arsis, si multi alti ) dar si programul de loialitate, care recompenseaza automat fiecare tranzactie efectuata cu cardurile de debit si credit BCR direct la comercianti, in tara/strainate/pe interne”, a adaugat Ahu Atay, director al Diviziei Carduri din cadrul BCR.

BCR a acordat, pana in prezent, in cadrul acestei initiative, aproape 24 milioane lei clientilor sai utilizatori de carduri.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *