free download 78 travel guides written by experts

BAXI Romania lanseaza in parteneriat cu OBI campania speciala “Tombola BAXI”

BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.  Astfel, pana pe 31 decembrie 2009, clientii magazinelor OBI, indiferent de cumparaturile facute, pot participa la tombola speciala pentru a castiga o centrala termica performanta, modelul BAXI ECO 3 Compact. Cu putere nominala de 24 kw, Eco 3 Compact este o centrala murala, de dimensiuni compacte, ce incalzeste suprafete de pana la 200 mp si prepara instantaneu apa calda menajera, adevarata inovatie constand in economisirea maxima a spatiului necesar instalarii. Echipamentul beneficiaza de o garantie de 8 ani de zile, Baxi Romania fiind singurul furnizor de pe piata autohtona de profil care ofera clientilor acest beneficiu pentru toate produsele din gama centralelor BAXI. Pentru clientii sai, aceasta garantie inseamna confortul absolut oferit de un produs de inalta clasa, cu performante si fiabilitate pe masura.

Marea extragere la tombola va avea loc in data de 8 ianuarie 2010. Cei patru norocosi, din cele patru locatii OBI – Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti – se vor putea bucura de o tehnologie de incalzire moderna, sigura si eficienta, ce raspunde celor mai inalte exigente de confort termic.

Insa surprizele din partea BAXI nu se termina aici. Pentru a marca aniversarea primului an a retailerului german in Romania, toti participantii la tombola pot intra automat in posesia unui kit de detectare gaz BAXI, acordat GRATUIT la orice model de centrala termica BAXI sau ROCA Aequator achizitionat pana la data de 31 decembrie 2009.
 
“Parteneriatul cu OBI debuteaza cu aceasta campanie, urmand ca pe parcursul anului urmator sa derulam impreuna o serie de proiecte menite sa aduca beneficii nete clientilor magazinelor OBI si sa evidentieze motivele pentru care utilizarea centralelor termice Baxi reprezinta o necesitate in conditii de grija sporita pentru consum, calitate si confort. Intr-un an dificil, informarea si motivarea clientilor este si mai importanta, iar Tombola implementata in cele 4 magazine OBI va contribui la promovarea nu atat a marcii Baxi, cat a calitatii si respectului pe care centralele BAXI le asigura clientilor din intreaga lume. Pe langa clientii deja convinsi de beneficiile aduse de o centrala termica BAXI, o sa mai adaugam 4 norocosi pe 8 Ianuarie 2010” ne marturiseste Mariana Neamtu, Director Marketing al Baxi Romania.

Dupa cum declara si Sylvia Kerzbek, Director Marketing al OBI Romania: “Campania lansata impreuna cu BAXI Romania pleaca de la dorinta noastra de a ne recompensa clientii pentru increderea pe care ne-o arata in fiecare zi. Este simplu sa intri in cursa premiilor Baxi – cumperi pana la 31 decembrie ce vrei tu de la OBI si castigi cu BAXI!”.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *