free download 78 travel guides written by experts

Bancile comerciale sunt asteptate la Masa Verde

pentru simplificarea procedurilor de co-finantare a proiectelor din Fonduri Europene

Pentru prima data in vremuri de criza, a inerentei foame de bani publici mai ieftini, bancile comerciale sunt invitate la Masa Verde pentru a discuta propunerea guvernamentala a Ministerului Economiei si Finantelor privind armonizarea, unificarea si simplificarea procedurii de co-finantare si garantare a creditelor oferite sectorului IMM, dar si autoritatilor publice locale, pentru proiectele cu fonduri europene. Presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, in persoana Dlui Radu Gratian GHETEA, totodata Presedinte CEC Bank, precum si Presedintele Fondului National pentru IMM-uri, Dl Aurel SARAMET au acceptat deja provocarea participarii la aceasta decisiva dezbatere, la care sunt invitati, de asemenea, Directorul General ACIS, Dl Razavan COTOVELEA si reprezentantul Bancii Nationale a Romaniei.

Dezbaterea se desfasoara in cadrul celei de-a doua editii a Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene, organizat sub egida Platformei de Actiune si Interventie Rapida “EU-RO Clearing Funds” de catre Fundatia EUROLINK-House of Europe, la Centrul ARCUB al Primariei Capitalei, in data de 15 decembrie 2008, sub genericul: “Mecanisme si modalitati inovative pentru atragerea banilor europeni”. Sponsorul tehnic al Forumului este CEC Bank, iar Partenerii Media sunt: Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta, Comunicatii Mobile, ClubAfaceri.ro, PRWave.ro,  ComunicateMedia.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, StiriEvenimente.ro, In Your Pocket.

Pachetul de beneficii al participarii contine, pe format CD, sinteza prezentarilor si informatiilor practice, o lista de contacte utile (institutii si consultanti), ultimele noutati asupra fondurilor UE din sursele directe ale autoritatilor responsabile, recomandari esentiale din partea consultantilor invitati.

Conform recentului Plan anti-criza al Comsiei Europene, suntem constienti ca nu amanarile si expectativa pot fi favorabile unei fluidizari a acestui proces esential. Intreprinzatorii mici si mijlocii ar trebui sa fie direct interesati sa contribuie si sa influenteze personal negocierea care trebuie urgent purtata. Amanunte suplimentare pot fi obtinute vizitand siteurile www.HouseofEurope.ro si www.StructuralFunds.ro, iar pentru inscrieri puteti contacta Secretariatul Consortiului Organizatoric la tel./fax: 021.2304997 sau eurolink@b.astral.ro.

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *