metalshow

Banca Italo Romena emite carduri sub sigla MasterCard

Doua noi produse în portofoliul Băncii Italo Romena: cardurile MasterCard Debit şi MasterCard Business.

Oferta de carduri a Bancii Italo Romena se imbogateste cu doua noi produse: cardul MasterCard Debit adresat persoanelor fizice şi cardul MasterCard Business destinat companiilor. Ambele carduri sunt carduri de debit multivalutare, atasate simultan la doua conturi curente – unul in RON si celalalt in EUR -, care confera comoditate si flexibilitate detinatorilor. Permit efectuarea de operatiuni de retragere de numerar la ATM-urile din circuitul MasterCard, iar pentru operatiunile de plata la comerciantii acceptanti din tara si din strainatate, comisionul este de 0%. Detinatorii pot efectua de asemenea si plati pe Internet daca solicita Bancii activarea acestei optiuni.

Cardurile MasterCard Business sunt atasate contului curent al companiei, oferind posibilitatea de stabili limite maxime de tranzactionare la ATM, POS si pe Internet pentru fiecare card in parte.

“Prin aceste doua noi carduri emise sub sigla MasterCard – a declarat Antonio Bianchin, Director General al Bancii Italo Romena – am dorit sa diversificam gama de produse destinate atat clientilor persoane fizice, cat si celor persoane juridice, asociindu-ne acestui brand de prestigiu pe plan international. Aceste carduri beneficiaza la fel ca si celelalte carduri din portofoliul Bancii, de tehnologia chip incorporata care confera mai multa siguranta fondurilor comparativ cu cardurile traditionale cu banda magnetica. ”

Despre Banca Italo Romena

Banca Italo Romena a fost înfiinţată în anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture între Italia şi România în sectorul bancar. Din anul 2000 face parte din Grupul Veneto Banca care se afla printre primele 15 institutii financiar-bancare din Italia. Din 2001 Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti format din investitori italiani si tot mai multe societati romanesti deschizandu-se totodata si catre segmentul de retail.

Sediul central al Băncii Italo Romena se află la Treviso (Italia), operand in Romania prin Sucursala Bucuresti a carei reţea cuprinde 5 agenţii in Bucuresti si 16 situate în cele mai importante oraşe.

Bucuresti, 03.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *