metalshow

Pe 23 Martie, Florin Piersic sarbatoreste cinci decenii de performanta actoriceasca

La implinirea celor 50 de ani de activitate, mari actori din generatia de aur a scenei romanesti, dar si tineri artisti ai momentului, il vor sarbatori pe maestrul Florin Piersic intr-un cadru grandios, un spectacol la care Agentia VreauBilet va invita sa participati, pe data de 23 Martie, la Sala Palatului din capitala. Invitatii de onoare ai evenimentului vor depana amintiri, vor dezvalui secretele celor mai frumoase povesti si intamplari ce au marcat viata si cariera mult indragitului artist. Toate acestea vor fi imbinate cu surprize speciale, momente umoristice si muzicale exceptionale. Andra, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Draga Olteanu-Matei, Rodica Popescu-Bitanescu, Dumitru Farcas, Mirabela Dauer, Ovidiu Komornyik, Emilia Popescu sau Jean Constantin sunt doar cativa dintre artistii care vor crea o atmosfera memorabila timp de aproximativ patru ore.

Talentul inconfundabil al maestrului Florin Piersic, dragostea pentru oameni si respectul pentru profesia aleasa, il claseaza si astazi pe primele pozitii in preferintele publicului. Lectia iubirii si a omeniei a invatat-o de la parinti, de la familie, iar iubirea pentru teatru a existat dintotdeauna in sufletul sau. Ca artist, a fost format de regizori de teatru si film de valoare, profesionisti desavarsiti, personalitati care au stiut sa vada dincolo de cerintele unui scenariu, si au dat actorului posibilitatea de a –si intinde aripile pentru un zbor unic si irepetabil. Inca de la debut, Florin Piersic a luminat scena teatrala, a cucerit publicul, a construit o cariera impresionanta in teatru, film si televiziune, devenind astfel unul dintre cei mai populari artisti. A trecut printr-o gama variata de roluri de la drama, comedie, tragedie pana la figuri istorice, reinventandu-se de fiecare data cu succes.

Nu ratati ocazia de a fi alaturi de Florin Piersic la aniversarea celor cinci decenii de joc actoricesc si grabiti-va sa achizitionati biletele existente la punctele de vanzare ale Agentiei VreauBilet – din Unirea Shopping Center etj.2, Pasajul Universitatii – Trident Touring, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
V.I.P – 120 RON
Cat. I – 100 RON
Cat.II – 80 RON
Cat. III – 60 RON
Cat. IV – 40 RON

Bucuresti, 03.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *