free download 78 travel guides written by experts

Bambi vine la Liberty Center

Disney România îi invită pe copii să se distreze în lumea captivantă a lui Bambi şi a prietenilor săi din pădure, Bocănilă şi Floare, la evenimentul de promovare a animaţiei Disney Bambi pe DVD şi Blu-Ray, în varianta Diamond Edition.

Evenimentul pentru copii va avea loc în data de 13 martie 2011, între orele 11:00 şi 15:00, în Liberty Center din Bucureşti.

Copiii sunt aşteptaţi cu multe surprize şi activităţi: vor colora, se vor distra şi vor învăţa să îi deseneze pe Bambi şi Bocănilă. Intrarea este liberă.

Ediţia Diamond a filmului clasic Bambi este o poveste duioasă despre un tânăr prinţ al pădurii care învaţă lecţia prieteniei, dragostei şi miracolului vieţii. Filmul este disponibil pe DVD şi Blu-Ray pentru o perioadă limitată.

Ca o completare pentru copiii care iubesc acest film din minunata lume Disney, editura Egmont va aduce pe piaţă o selecţie din cele mai frumoase cărţi de colorat, poveşti şi activităţi cu Bambi.

Walt Disney este una dintre cele mai mari companii de producţie cinematografică din lume. A fost fondată la 16 decembrie 1923 de Walt Disney şi fratele său, Roy, ca un mic studio de animaţie, iar în România activează de la începutul anilor 90. Astăzi este una din cele mai mari companii de producţie de la Hollywood şi este structurată pe patru segmente de business: “Media Networks”, “Parks and Resorts”, “Studio Entertainment” şi “Consumer Products”. Deţine 11 parcuri Disneyland şi câteva reţele de televiziune: ABC-ESPN Television, Disney Interactive Media Group. În portofoliul Disney se află şi celebrele studiouri de animaţie Pixar, Miramax şi Touchstone cât şi Disney Destination International – promotorul tuturor staţiunilor, parcurilor şi vacanţelor Disney. Cuprinde cinci locaţii Disney Resort şi două vase de croazieră Disney: Disney Vacation Club şi Adventures by Disney.

Bucuresti, 10.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *