Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bacau, urmatoarea destinatie The Money Channel Business Tour

Orasul Bacau va gazdui vineri, 22 mai, cea de-a sasea dezbatere The Money Channel Business Tour. Intitulata “BACAU: NOD ECONOMIC IMPORTANT IN MOLDOVA”, dezbaterea isi propune sa identifice oportunitatile de crestere economica a judetului. Discutiile se vor axa pe atuurile regiunii si potentialul sau de dezvoltare, metode de economisire si relansare economica a sistemului financiar bancar, dezvoltarea infrastructurii si absorbtia de fonduri europene.  

Evenimentul, realizat de Grupul de presa Realiatatea-Catavencu si The Money Channel, va fi transmis in direct de postul de televiziune de business, incepand cu ora 9:30.

Printre participantii la eveniment se numara Dragos Adrian Benea-Presedinte Consiliul Judetean Bacau, Romeo Stavarache – Primar al Municipiului Bacau, cei mai importanti oameni de afaceri locali, parlamentari si deputati locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentati ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare. Evenimentul este moderat de Radu Soviani si Andreea Negru, realizatori The Money Channel.

Urmatoarele judete in care vor avea loc dezbateri The Money Channel Business Tour sunt: Maramures, Brasov, Tulcea, Constanta, dar vor urma si altele.

Evenimentul este realizat cu sprijinul CEC Bank.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *