cleaning show 2021

Classic Brands a organizat “Noaptea Muzeelor” la Muzeul National al Petrolului din Ploiesti

Classic Brands a organizat, sambata 16 mai a.c., la Muzeul Naţional al Petrolului din Ploieşti, “Noaptea Muzeelor”, eveniment ce a marcat 105 ani de la înfiinţarea Şcolii de maeştri sondori de la Câmpina.

În cadrul evenimentului a avut loc vernisajul unei expoziţii omagiale de obiecte de patrimoniu, precum şi lansarea cărţii “Alte căutări ale comorii regelui Dromichet”, semnată de ing. Ioan Mihalache.

Numeroşii oaspeţi ai muzeului au fost încântaţi să asiste la un program artistic susţinut de copiii Cercului de muzică Art Canto de la Clubul Copiilor din Moreni, conduşi de prof. Daniela Călineţ.

Evenimentul s-a încheiat prin proiecţia filmului documentar “File din istoria petrolului”.

Classic Brands, agenţie de PR şi comunicare strategică, îşi propune să ofere servicii de consultanţă mizând pe tehnicile clasice de comunicare şi metodele tradiţionale de relaţionare cu mass-media, adaptate la noile medii de comunicare.

Echipa Classic Brands este coordonată de Virgil Munteanu, în calitate de Managing Partner, specialist în relaţii publice cu peste 12 ani de experienţă în domeniul comunicării, fiind totodată Director General al Fundaţiei Nadia Comîneci, Director de comunicare al Grupului de Acţiune Antidrog şi membru al Asociaţiei Române a Profesioniştilor în Relaţii Publice.

În prezent, la numai două luni de activitate pe piaţă, printre clienţii agenţiei Classic Brands se numără Top Brands Distribution, El Unico, La Casa del Habano, Herbalife Ltd. şi Fundaţia Nadia Comăneci.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *