Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AXIGEN se alatura initiativei Microsoft Empower pentru dezvoltatorii de software

Gecad Technologies, dezvoltatorul soluţiei de mesagerie electronică AXIGEN (//www.axigen.com/), anunţă astăzi alaturarea la iniţiativa  Empower, program de parteneriat dedicat companiilor producătoare de software şi dezvoltat de Microsoft (//www.microsoft.com/), lider al industriei de software.

Prin Empower, dezvoltatorii au acces la software Microsoft, beneficiază de asistenţă şi de alte resurse destinate să îi ajute la creşterea globală a afacerii, la testarea propriilor programe şi la scurtarea timpilor de plasare pe piaţă a produselor software.

Prin alăturarea la acest program, AXIGEN îşi reafirmă hotărârea de a furniza clienţilor săi produse software inovatoare, construite pe baza celor mai noi platforme de dezvoltare.

"Programele de parteneriat cu Microsoft oferă acces preferenţial la un set de resurse consistente, destinate să ajute partenerii să ofere clienţilor soluţii performante şi eficiente", afirmă Florian Ivan, Partner Strategy Manager la Microsoft România.

“Soluţiile de mesagerie electronică AXIGEN ce funcţionează pe platforme Microsoft, şi anume pe Windows XP şi Windows Server 2003, au crescut rapid în popularitate, imediat după lansare. O colaborare mai strânsă cu Microsoft ne va ajuta să oferim clienţilor noştri din zona companiilor mici şi mijlocii, dar şi de tip enterprise, un server de email mai performant, adaptat nevoilor curente de comunicare”, spune Oana Bornaz, CEO la Axigen/Gecad Technologies.

Aflat acum la versiunea 6.2, AXIGEN Mail Server este compatibil cu cele mai populare distribuţii Linux şi BSD, cu sistemele de operare Solaris şi Windows dar şi cu arhitecturile PowerPC şi SPARC. Tehnologia românească a devenit în ultimii ani soluţia cea mai potrivită de comunicare prin email pentru tot mai multe companii şi furnizori de servicii din întreaga lume.

Bucuresti, 16.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *